Н У Х Т

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 листопада 2018

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній  галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта».

Основна мета конференції – об’єднати зусилля галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, інших зацікавлених осіб у виробництві, переробленні безпечної та якісної продукції, запровадженні, удосконаленні інноваційних органічних технологій в аграрній та переробній  галузі, сприянні динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні.

Про ці та інші питання у сфері органічного виробництва доповідали: голова правління Федерації органічного руху України Євген Милованов, начальник відділу Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Валентина Заєць, професор, директор Дослідного інституту органічного сільського господарства, FiBL, (Швейцарія) Урс Нігглі, представник проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного виробництва» Галина Хант.

Із доповіддю «Запровадження навчання магістрів за новою освітньою програмою «Технологія органічного виробництва харчових продуктів» виступила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко. 

Опублікований: 06-11-2018
Читайте також:
Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Сучасна освіта – це синергія знань, дій і результатів. Сьогодні формування професіонала неможливе без інтеграції теоретичних основ із практичним досвідом, де кожна здобута концепція трансформується у прикладні навички. Саме в таких умовах народжується справжня експертиза, що визначає конкурентоспроможність і професійну мобільність здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів! 27 березня 2025

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса взяв участь у Першій національній конференції-виставці «Хлібна індустрія-2023», яка відбулась 17-18 серпня 2023 року в м. Вінниця. Захід був організований за ініціативи Всеукраїнської асоціації пекарів у партнерстві зі Спілкою «Борошномели України» та Agro Marke...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами 22 серпня 2023

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters

Викладачі університету долучилися до вебінару «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters (QM). Спікерки з QM надали поради з дизайну та структури онлайн-занять, розповіли про шляхи залучення здобувачів освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters 02 травня 2023

Сучасні аспекти перероблення горіхів на гостьовому лекторії технологині-практика

27 листопада 2024 року на кафедру технології консервування з гостьовою лекцією «Сучасні аспекти перероблення горіхів» завітала головна технологиня ПрАТ «Укроптбакалія» Таїсія Колеснікова. Здобувачі освіти дізналися про актуальні технології перероблення ліщини, мигдалю та арахісу, зокрема про їх первинне та вторинне оброблення. Лекторка детально ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти перероблення горіхів на гостьовому лекторії технологині-практика 28 листопада 2024