Н У Х Т

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 листопада 2018

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній  галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта».

Основна мета конференції – об’єднати зусилля галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, інших зацікавлених осіб у виробництві, переробленні безпечної та якісної продукції, запровадженні, удосконаленні інноваційних органічних технологій в аграрній та переробній  галузі, сприянні динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні.

Про ці та інші питання у сфері органічного виробництва доповідали: голова правління Федерації органічного руху України Євген Милованов, начальник відділу Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Валентина Заєць, професор, директор Дослідного інституту органічного сільського господарства, FiBL, (Швейцарія) Урс Нігглі, представник проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного виробництва» Галина Хант.

Із доповіддю «Запровадження навчання магістрів за новою освітньою програмою «Технологія органічного виробництва харчових продуктів» виступила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко. 

Опублікований: 06-11-2018
Читайте також:
Професіонали в обслуговуванні

На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали в обслуговуванні 05 січня 2021

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар. Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар 14 березня 2019

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока

Перший місяць навчального року в нашому університеті традиційно насичений науковими конференціями за галузевими спеціалізаціями харчових виробництв. 23 вересня 2025 року, вже вшосте, відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока». Співорганізаторами заходу виступили Інституту про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока 26 вересня 2025

Про нові здобутки молодих науковців НУХТ – іноземною мовою

Напередодні свята Благовіщення, 6 квітня 2023 року, відбулося традиційне засідання секції «Іноземні мови професійного спрямування» у межах щорічної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під головуванням енергійної завідувачки каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нові здобутки молодих науковців НУХТ – іноземною мовою 10 квітня 2023