Н У Х Т

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 листопада 2018

Інноваційні органічні технології в аграрній та переробній  галузі обговорили фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта».

Основна мета конференції – об’єднати зусилля галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, інших зацікавлених осіб у виробництві, переробленні безпечної та якісної продукції, запровадженні, удосконаленні інноваційних органічних технологій в аграрній та переробній  галузі, сприянні динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні.

Про ці та інші питання у сфері органічного виробництва доповідали: голова правління Федерації органічного руху України Євген Милованов, начальник відділу Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Валентина Заєць, професор, директор Дослідного інституту органічного сільського господарства, FiBL, (Швейцарія) Урс Нігглі, представник проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного виробництва» Галина Хант.

Із доповіддю «Запровадження навчання магістрів за новою освітньою програмою «Технологія органічного виробництва харчових продуктів» виступила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко. 

Опублікований: 06-11-2018
Читайте також:
Профорієнтаційний марафон осені розпочато

Зовсім скоро, 2-го жовтня, наш університет зустрічатиме майбутніх вступників, їх батьків і всіх охочих на традиційному заході онлайн-дні відкритих дверей. Саме в цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології стартував осінній  профорієнтаційний марафон. Цього разу він розпочався із зустрічі з учнями крайнього курсу Першого Київського медичного к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон осені розпочато 28 вересня 2021

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором

27 березня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Виробництво біопалива на спиртових заводах» заступника директора з питань виробництва спирту ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД», к.т.н. Ярослова Боярчука.  До лекції також приєдналися магістранти-біотехнологи першого року навчання освітньої програми «Промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором 28 березня 2024

Онлайн-захід з нагоди Дня науки

20 травня науковці нашого університету долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню науки, що традиційно відзначається у третю суботу травня. Захід відбувся за участю міністра освіти і науки Сергій Шкарлета, представників МОН, Національної академії наук, Національного фонду досліджень України і провідних вчених. Крім вітань із професійним святом т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-захід з нагоди Дня науки 23 травня 2022

Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії

Уже не перший рік студенти НУХТ мають можливість проходити практику і знайомитися зі сучасними технологіями виготовлення гнучкої упаковки з поліграфічним оформленням у компанії «Укрпластик» – одному з лідерів галузі в Україні та Європі. Під керівництвом провідних фахівців компанії студенти знайомляться з виробничим процесом, процесом додрукарської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії 14 лютого 2020