Н У Х Т

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

11 червня 2019

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

Кам’янець-Подільський – перлина України, місто, яке зачаровує, постійно дарує нові враження, і до якого неможливо звикнути. Це місто є також визнаним освітнім центром Поділля. Зокрема, у ньому функціонує один із провідних коледжів нашого університетського комплексу – Кам’янець-подільський коледж харчової промисловості.

Днями до коледжу завітала досить цікава делегація – наш випускник, а нині провідний фахівець Рихальського молокопереробного заводу (що на Житомирщині) Володимир Гера, аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв і водночас фахівець косметичної фірми «АстраКосметик» Катерина Грінінг і магістрант Сергій Марисик.

За підтримки адміністрації коледжу ця дружня компанія розповіла студентам про наш університет, і зокрема про освітні програми, на яких колектив кафедри радий бачити випускників вже у найближчому майбутньому – «Інжиніринг фармацевтичних виробництв», «Комп’ютерні технології дизайну і виробництва упаковки» та «Інжиніринг харчових виробництв».

Завершилась ця цікава і корисна подорож фантастичною прогулянкою містом.

А цьогорічні випускники коледжу вже готуються зробити правильний вибір, отримати престижну освіту і затребувану спеціальність.

Опублікований: 11-06-2019
Читайте також:
Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки 31 липня 2018

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор  Володимир Ковбаса. У змісті частини кваліфікаційних робіт було представлено технічне переоснащення діючих підприємств, на я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів 28 червня 2023

Науковий пошук викладачів кафедри фінансів триває

Викладачі кафедри фінансів знаходяться в постійному науковому пошуку. Результати своїх наукових досліджень вони активно презентують на міжнародних конференціях. Адже тільки під час професійного спілкування з колегами, відповідей на цікаві запитання народжуються нові думки, знаходяться шляхи розв’язання проблем. Саме у такому активному спілкуванні в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий пошук викладачів кафедри фінансів триває 16 жовтня 2018