Н У Х Т

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

13 march 2019

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv).

У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доцент Олена Шидловська організувала зустріч представників готелю із магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», оскільки вже через рік студенти завершують навчання і перед ними постане питання працевлаштування.

Під час зустрічі із представниками готелю студенти змогли задати всі хвилюючі питання, отримати інформацію щодо програм практики, актуальних вакансій, вимог до персоналу та послуг і перспектив подальшого працевлаштування в готелі.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна готелю «Hyatt Regency Kyiv» за тісну співпрацю і завжди чекає на нові зустрічі.

Published on: 13-03-2019
Read also:
Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

Майстер-класи від стейкхолдерів і провідних експертів є невід’ємною складовою навчання в НУХТ. Нещодавно викладачі кафедри маркетингу організували для магістрантів-підприємців неймовірну зустріч із досвідченими фахівцями компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, експертами фондового ринку Олегом Котанкіном та Олесею Калюжною. Магістранти спеціальності 076 «...

READ YOURSELF

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку 20 september 2021

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

У межах вивчення дисципліни «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна) здобувачі групи ХЕ-2-7 разом із асистенткою Анною Логіновою та доценткою Оксаною Вашекою побували на виїзному лабораторному занятті-екскурсії на броварні «BeerMaster Brevery». Заняття проводив випускник нашого універ...

READ YOURSELF

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили… 24 march 2025