Н У Х Т

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

13 березня 2019

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv).

У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доцент Олена Шидловська організувала зустріч представників готелю із магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», оскільки вже через рік студенти завершують навчання і перед ними постане питання працевлаштування.

Під час зустрічі із представниками готелю студенти змогли задати всі хвилюючі питання, отримати інформацію щодо програм практики, актуальних вакансій, вимог до персоналу та послуг і перспектив подальшого працевлаштування в готелі.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна готелю «Hyatt Regency Kyiv» за тісну співпрацю і завжди чекає на нові зустрічі.

Опублікований: 13-03-2019
Читайте також:
Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018

Як потурбуватися про своє «Я» під час війни дізналися першокурсники і викладачі

Події, що розгортаються на території України, впливають на все, що нас оточує, на наші серця й душі. Людині будь-якого віку у такі часи буває страшно, вона може впасти у відчай, почати панікувати, загубити себе серед хаосу воєнного часу. Тому, часто просто необхідно її підтримати, пояснити як заспокоїти себе та інших, як за цією темрявою побачити п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як потурбуватися про своє «Я» під час війни дізналися першокурсники і викладачі 04 листопада 2022

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

У новому осінньому сезоні розпочала свою роботу сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є кафедра готельно-ресторанної справи. Перше вступне заняття відбулося в комбінованій формі – частина слухачів була присутня в закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», де, власне, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 27 жовтня 2021

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань

Продовжується плідна співпраця науковців нашого університету з провідними фахівцями-дієтологами. Бакалаври старших курсів освітньої програми «Технології харчування» та магістранти першого і другого курсів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань 20 березня 2024