Н У Х Т

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

13 березня 2019

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv).

У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доцент Олена Шидловська організувала зустріч представників готелю із магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», оскільки вже через рік студенти завершують навчання і перед ними постане питання працевлаштування.

Під час зустрічі із представниками готелю студенти змогли задати всі хвилюючі питання, отримати інформацію щодо програм практики, актуальних вакансій, вимог до персоналу та послуг і перспектив подальшого працевлаштування в готелі.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна готелю «Hyatt Regency Kyiv» за тісну співпрацю і завжди чекає на нові зустрічі.

Опублікований: 13-03-2019
Читайте також:
Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції»

4 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Технологія ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 06 квітня 2023

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури. Прийом документів тут відбувався з 27 липня по 7 серпня. А з 11 по 21 серпня тривають вступні іспити. Ця категорія вступників здає іспити з іноземної мови в обсязі, який відповідає рівню B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, та зі спеціальності (в обсязі стандарту вищої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури 18 серпня 2020

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу

Професійно, пізнавально, захоплююче та цікаво 28 квітня 2020 року пройшов вебінар «Особливості продажу турів до Чехії на прикладі Праги та Карлових Вар» від співзасновниці TPG Олени Бойко. Захід організований за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у рамках дисциплін «Країнознавство» та «Організація екскурсійної діяльності». Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до Чехії від кафедри туристичного та готельного бізнесу 29 квітня 2020