Н У Х Т

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 may 2022

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері.

Це свято традиційно відзначається в Україні у другу неділю травня.

Студенти поділилися своїми привітаннями: власноруч випеченими тортиками та тістечками, квітковими букетами, рядками віршів, що були прочитані мамам, і самостійно створеними вітальними листівками.

Своїм привітанням кожен намагався сказати мамі про те, що вона найрідніша та найдорожча людина. 

Published on: 12-05-2022
Read also:
Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію

У спеціалізованій вченій раді Д 26.224.01 Інституту технічної теплофізики НАН України відбувся захист дисертації «Теплогідродинамічні процеси в низхідних кільцевих паро-рідинних потоках розчинів із розвинутою хвильовою структурою під час пароутворення» доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентина Петренка на здобуття наукового с...

READ YOURSELF

Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію 13 november 2019

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов. За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5),...

READ YOURSELF

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування 22 march 2019

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

READ YOURSELF

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 march 2019

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до скл...

READ YOURSELF

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг 17 january 2024