Н У Х Т

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 травня 2022

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері.

Це свято традиційно відзначається в Україні у другу неділю травня.

Студенти поділилися своїми привітаннями: власноруч випеченими тортиками та тістечками, квітковими букетами, рядками віршів, що були прочитані мамам, і самостійно створеними вітальними листівками.

Своїм привітанням кожен намагався сказати мамі про те, що вона найрідніша та найдорожча людина. 

Опублікований: 09-05-2022
Читайте також:
Практика з основами медичної біотехнології

Освоєння професії неможливе без отримання первинних професійних навичок. Такі навички здобувають під час проходження навчальних і технологічних практик на попередніх курсах, а от переддипломна практика спрямована на перевірку готовності студента до самостійної трудової діяльності. Таку перевірку проходить в Інституті експериментальної патології, он...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика з основами медичної біотехнології 05 жовтня 2018

У вступників залишилося 3 дні на подання заяви та перевірку інформації в електронних кабінетах

За даними технічного адміністратора бази, через яку відбувається реєстрація електронних кабінетів вступників, ДП «Інфоресурс», станом на 9-ту ранку 24 липня 2018 року вступники зареєстрували 158 тис. 795 особистих електронних кабінетів, через які подали 832 тис. 303 електронні заяви. З них для вступу на освітній ступінь «бакалавр» – 700 тис. 817 за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вступників залишилося 3 дні на подання заяви та перевірку інформації в електронних кабінетах 24 липня 2018

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Першого дня на захист були представлені 4 роботи. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів 10 лютого 2022

З принципами НАССР познайомила виробничників доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Інститутом підготовки фахівців Національного органу стандартизації було організовано навчання для керівного складу працівників компанії «Арго регіон» у рамках теми «Практичні аспекти розроблення та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР». До програми навчання була залучена доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З принципами НАССР познайомила виробничників доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 25 жовтня 2023