Н У Х Т

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 травня 2022

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері.

Це свято традиційно відзначається в Україні у другу неділю травня.

Студенти поділилися своїми привітаннями: власноруч випеченими тортиками та тістечками, квітковими букетами, рядками віршів, що були прочитані мамам, і самостійно створеними вітальними листівками.

Своїм привітанням кожен намагався сказати мамі про те, що вона найрідніша та найдорожча людина. 

Опублікований: 09-05-2022
Читайте також:
Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення

1 лютого 2024 року наш партнер – ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» забезпечив кафедру автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління новими ліцензіями для спеціалізованого програмного забезпечення, необхідного здобувачам освіти і викладачам для використання в навчальному процесі та дослідженнях. Це кілька десятків ліцензій на різноманітне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця зі стейкхолдерами триває: оновлено ліцензії на професійне програмне забезпечення 06 лютого 2024

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів постійно дбає про оновлення змісту навчальних дисциплін. Адже перед технологами сучасних підприємств постає багато завдань, для вирішення яких необхідно мати знання у різних сферах діяльності й уміння застосувати їх на практиці. Гостьові лекції провідних фахівців галузі сприяють розширенню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 02 жовтня 2020

Перші цьогорічні Дні гостинності на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

13 січня 2021 р. за ініціативи доцентки Катерини Верес на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися перші цьогорічні Дні гостинності для учнів спеціалізованої школи № 216 із поглибленим вивченням англійської мови та школи І-ІІІ ступенів № 218 Деснянського району міста Києва. Під час онлайн-зустрічей майбутні вступники проявляли жвавий і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші цьогорічні Дні гостинності на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 18 січня 2021