Н У Х Т

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

03 лютого 2025

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп із проведення локального моніторингу освітніх програм.

Гарантки освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології», доцентки Оксана Петруша та Світлана Усатюк представили освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр», гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми Оксана Вашека – програму «LEAN-виробництво харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр».

Традиційними до обговорення питаннями стали зміни у системах управління якістю та безпечністю, операційного вдосконалення бізнес-процесів операторів ринку харчової промисловості.

У зустрічі взяли участь виробничники, практики, випускники освітніх програм, наукова спільнота та прогресивне студентство. Обговорили зміни, передбачені в наступних редакціях бакалаврської та магістерської освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції», надані робочими групами та викладачами кафедр, задіяними у їх реалізації.

Ключовим моментом обговорення стали вибіркові компоненти освітніх програм, що підсилюють фахові компетентності здобувачів, і розширення їх переліку. Присутніми були відзначені глибокі знання здобувачів і високий рівень їх підготовки до роботи за обраними напрямами, а також організація освітнього процесу. Серед наданих пропозицій щодо вдосконалення освітніх програм – необхідність розвитку Soft skills у питаннях комунікації, конфліктології, лідерства та розвитку командних якостей.

Гарантки освітніх програм висловили всім подяку за активну участь у заході, надані слушні рекомендації, вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців і побажали успіхів у їхній професійній діяльності.

Опублікований: 03-02-2025
Читайте також:
Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля

До Дня навколишнього середовища студенти та викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління стали учасниками важливої екологічної ініціативи. Захід у рамках проєкту «Маркетологи НУХТ за чисте довкілля» не був просто виходом на природу – це була реальна дія, спрямована на відновлення екосистеми та виховання відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля 07 квітня 2025

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках розширеного засідання кафедри відбувся науковий семінар «Удосконалена технологія стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь на основі алгоритму їх програмування». Доповідач Віта Щербина - технолог-винороб з ПТК «Шабо» представила матеріали досліджень за темою дисертаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь 30 травня 2018

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2023 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Анни Грищенко на тему «Сучасний стан і перспективи розвитку харчоконцентратної галузі. Технологія екструзійних продуктів». Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 листопада 2023

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 14 лютого 2020