Н У Х Т

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

03 лютого 2025

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп із проведення локального моніторингу освітніх програм.

Гарантки освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології», доцентки Оксана Петруша та Світлана Усатюк представили освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр», гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми Оксана Вашека – програму «LEAN-виробництво харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр».

Традиційними до обговорення питаннями стали зміни у системах управління якістю та безпечністю, операційного вдосконалення бізнес-процесів операторів ринку харчової промисловості.

У зустрічі взяли участь виробничники, практики, випускники освітніх програм, наукова спільнота та прогресивне студентство. Обговорили зміни, передбачені в наступних редакціях бакалаврської та магістерської освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції», надані робочими групами та викладачами кафедр, задіяними у їх реалізації.

Ключовим моментом обговорення стали вибіркові компоненти освітніх програм, що підсилюють фахові компетентності здобувачів, і розширення їх переліку. Присутніми були відзначені глибокі знання здобувачів і високий рівень їх підготовки до роботи за обраними напрямами, а також організація освітнього процесу. Серед наданих пропозицій щодо вдосконалення освітніх програм – необхідність розвитку Soft skills у питаннях комунікації, конфліктології, лідерства та розвитку командних якостей.

Гарантки освітніх програм висловили всім подяку за активну участь у заході, надані слушні рекомендації, вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців і побажали успіхів у їхній професійній діяльності.

Опублікований: 03-02-2025
Читайте також:
Гостьова лекція болгарського науковця на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

29 вересня 2023 року на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулася гостьова лекція «Recycling of packaging materials for the purpose of obtaining thermal and electrical energy», на якій науковий співробітник Університету харчових технологій (м. Пловдив, Болгарія), професор, д-р інж. Стефан Стефанов розповів про способи отримання теплов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція болгарського науковця на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 02 жовтня 2023

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела у онлайн-форматі виховний захід на національно-патріотичну тематику «Ukraine is in my heart». У заході взяли участь здобувачі освіти  першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США 24 листопада 2020