Н У Х Т

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

03 квітня 2023

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите практичне заняття асистентки кафедри Катерини Грінінг на тему «Методика розрахунку пристроїв формоутворення рукава із полімерної плівки» з дисципліни «Технології та обладнання виготовлення упаковки» для здобувачів освіти групи ВП-3-6, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки». На занятті були присутні викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки у повному складі.

Студенти дізналися про технології виготовлення плівки, вивчали схеми виробництва рукавних плівок, які є пристрої формування рукавів, їхні особливості та як розраховувати основні геометричні розміри рукавоутворювача комірцевого типу.  Катерина сама нещодавно завершила навчання, тому відчуває, чого очікують студенти, як знайти підхід до кожного та мотивувати на нові відкриття. Це хороший приклад навчання, орієнтованого на студента.

Молодій викладачці вдалося зробити заняття цікавим, взявши на озброєння нові підходи до подання матеріалу, враховуючи багаторічні традиції викладання на кафедрі. Водночас було наголошено на авторитеті нашого університету, акцентовано увагу на речах, якими ми пишаємося – на славних освітніх і наукових традиціях, впевненому сьогоденні і сучасних наукових здобутках наших вчених, на ролі творчої молоді у розбудові пакувальної та переробної галузей.

Колеги позитивно оцінили роботу викладачки під час практичного заняття та схвалили застосування нетрадиційної форми подання складного технічного матеріалу.

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023

Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації

Науковці і викладачі університетських установ, провідні лікарі, які опікуються питаннями харчування та нутритивної підтримки пацієнтів, фахівці виробничих компаній і громадські організації, що пропагують здоровий спосіб життя, зустрілися в рамках V-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука та практика здорового способу життя разом – в університеті відкрито простір йоги та медитації 30 жовтня 2025

Актуально про страховий ринок

Викладачі кафедри фінансів і здобувачі-фінансисти відвідали гостьову лекцію «Страховий ринок України – чи є світло в кінці тунелю?» генерального директора Асоціації «Страховий Бізнес» В’ячеслава Черняховського. Модератором заходу виступив керівник курсу «Маркетингові технології у фінансовому бізнесі», к.е.н., професор кафедри банківської справи та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуально про страховий ринок 22 вересня 2025

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024