Н У Х Т

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

03 квітня 2023

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите практичне заняття асистентки кафедри Катерини Грінінг на тему «Методика розрахунку пристроїв формоутворення рукава із полімерної плівки» з дисципліни «Технології та обладнання виготовлення упаковки» для здобувачів освіти групи ВП-3-6, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки». На занятті були присутні викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки у повному складі.

Студенти дізналися про технології виготовлення плівки, вивчали схеми виробництва рукавних плівок, які є пристрої формування рукавів, їхні особливості та як розраховувати основні геометричні розміри рукавоутворювача комірцевого типу.  Катерина сама нещодавно завершила навчання, тому відчуває, чого очікують студенти, як знайти підхід до кожного та мотивувати на нові відкриття. Це хороший приклад навчання, орієнтованого на студента.

Молодій викладачці вдалося зробити заняття цікавим, взявши на озброєння нові підходи до подання матеріалу, враховуючи багаторічні традиції викладання на кафедрі. Водночас було наголошено на авторитеті нашого університету, акцентовано увагу на речах, якими ми пишаємося – на славних освітніх і наукових традиціях, впевненому сьогоденні і сучасних наукових здобутках наших вчених, на ролі творчої молоді у розбудові пакувальної та переробної галузей.

Колеги позитивно оцінили роботу викладачки під час практичного заняття та схвалили застосування нетрадиційної форми подання складного технічного матеріалу.

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела планове відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (група МП-1-8). Тема заняття – «Ukraine. The Economy of Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 жовтня 2023

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року!

Останні місяці 2024 року відзначилися знаковими подіями для завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління, докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко! Вона була удостоєна почесного звання академіка Національної академії наук вищої освіти України по відділенню економіки, фінансів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року! 04 лютого 2025

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022