Н У Х Т

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

10 березня 2021

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем виробництва компанії «Soul Catering» у м. Києві Олександром Споденком.

Гостьовий лектор і стейкхолдер поділився своїм досвідом щодо відкриття та управління закладами ресторанного господарства, детально розказав про технічні, юридичні, економічні та правові аспекти, нюанси та тонкощі роботи. Цікавим було дізнатися про реєстрацію товарного знаку, підтримку інтелектуальної власності, доброго імені бренду та боротьбу з недоброчесними конкурентами. Олександр детально розказав про свій досвід вибору та роботи з професійним технічним забезпеченням, впровадження системи контролю якості НАССР, а також проходження аудитів і перевірок.

Не кожний наважиться у період економічної кризи та пандемії відкривати нові заклади ресторанного господарства, тож подібний досвід нашого випускника викликав багато питань у слухачів.

До онлайн-лекторію долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей 181 «Технології харчування» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Найбільше запитань мали, звісно ж, бакалаври 4 курсу та магістранти 1 курсу навчання.

Викладачі вдячні Олександру за час і теплу та інформативну зустріч. Їм надзвичайно приємно пишатися такими успішними випускниками, які будують сучасний відповідальний і безпечний ресторанний бізнес. Колектив факультету не має жодного сумніву в успіху та тривалому сяянні цієї неймовірно яскравої зірки у сузір’ї вітчизняних видатних рестораторів, і чекатиме на нові досягнення свого вихованця й нові зустрічі.

Опублікований: 10-03-2021
Читайте також:
Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робота підприємств індустрії гостинності під час військового стану дуже ускладнена. Готельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії Covid-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому і сферу гостинності зокрема. Втім, складні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 квітня 2023

МОН розпочинає серію відеороз’яснень та інфографік для вступників

Напередодні початку основного етапу вступної кампанії Міністерство освіти і науки традиційно запускає серію відеороз’яснень із найбільш поширених питань, які турбують майбутніх студентів та їхніх батьків. Перший ролик про вступні іспити та творчі конкурси вже доступний на сайті МОН у розділі «Вступна кампанія 2020» та на офіційному YouTube-каналі М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розпочинає серію відеороз’яснень та інфографік для вступників 22 липня 2020

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу

4 квітня 2018 року Полтавський коледж харчових технологій НУХТ взяв участь у обласному міжвузівському мистецькому фестивалі-конкурсі «Студентська весна». Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки, Департамент культури і туризму, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації. Студенти наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу 04 квітня 2018