Н У Х Т

Шириться коло партнерів НУХТ

15 листопада 2024

Шириться коло партнерів НУХТ

14 листопада 2024 року стало стартом ще одного партнерства нашого університету. До когорти друзів і однодумців доєднався колектив Київської православної богословської академії, ректор якої, професор, протоієрей Олександр Трофимлюк відвідав наш заклад вищої освіти разом із іще одним нашим давнім другом і партнером, головою Київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрієм Задніпряним.

У ході візиту до НУХТ отець Олександр Трофимлюк поспілкувався з ректором університету, професором Олександром Шевченком. Гість розповів про свій заклад освіти – його історію та сьогодення, співпрацю Православної Церкви України з освітніми та науковими закладами, запровадження медичного й освітнього капеланства, а також презентував низку видань провідного закладу вищої духовної освіти України.

Натомість Олександр Шевченко представив шанованому гостю НУХТ, його 140-річну, багату на події й здобутки історію, потужні наукові школи, широкий спектр освітніх програм, інноваційну лабораторну базу, активну співпрацю зі стейкхолдерами.

 Отець Олександр мав можливість побачити, як йде освітній процес в університеті та поспілкуватися з викладачами й здобувачами освіти, завітавши разом із нашим ректором на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, хлібопекарських і кондитерських виробів та процесів і апаратів Навчально-наукового інституту харчових технологій. Гість пройшовся затишним внутрішнім двориком, побачив навчальні корпуси інших інститутів і факультетів, науково-технічну бібліотеку, побував у актовій залі.

Підсумком зустрічі стало укладення договору про співпрацю між нашими вишами, що передбачає розроблення і реалізацію спільних освітніх і наукових проєктів, проведення спільних освітніх, наукових і культурних заходів, обмін досвідом, спільні видавничі проєкти тощо.

Раді новим друзям і віримо, що це партнерство буде активним, плідним і взаємнокорисним!

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва

21-22 травня на полях столиці проходив благодійний турнір, організований Федерацією футзалу міста Києва з метою збору коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ, а також гуманітарної допомоги для села Обуховичі Вишгородського району, що було в окупації з 24 лютого до 1 квітня. Наш університет не залишився осторонь і взяв активну участь у акції. Ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва 23 травня 2022

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 берез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення 17 березня 2018

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи. 22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 26 квітня 2019

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

На початку листопада у Києві для професіоналів, виробників і споживачів відкрила свої двері найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв «World Food Ukraine-2020», у якій брали участь понад 130 компаній з України, Туреччини, Кореї, Бельгії, Польщі, Литви, Білорусі, Іспанії, Італії та Португалії. Доценти кафедри біотехнології продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти 09 листопада 2020