Н У Х Т

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

02 жовтня 2020

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів постійно дбає про оновлення змісту навчальних дисциплін. Адже перед технологами сучасних підприємств постає багато завдань, для вирішення яких необхідно мати знання у різних сферах діяльності й уміння застосувати їх на практиці. Гостьові лекції провідних фахівців галузі сприяють розширенню кола знань здобувачів та спонукають їх до глибшого вивчення не лише технологічних, але й суміжних дисциплін.

На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси та професора кафедри Валерія Махинька провідний фахівець фінської компанії «Leipurin» Сергій Козаков прочитав лекцію для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисциплін «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів».

Сергій Козаков має значний досвід співпраці з підприємствами галузі у питаннях вирішення проблем, пов’язаних із технічним переоснащенням, розробленням нових виробів та удосконаленням асортименту, ефективному позиціонуванню нового продукту на ринку.

Фахівець розповів про свої враження від знайомства з хлібопекарськими підприємствами різних країн, особливостями їх функціонування в ринкових умовах. Звернувши увагу слухачів на сучасний асортимент хлібної продукції, Сергій Козаков вказав на ефективні прийоми підвищення ефективності роботи підприємств галузі завдяки правильному вибору технологічного обладнання, поліпшенню організації виробництва, розширенню асортименту, удосконаленню дизайну упаковки. Особлива увага була звернута на перелік питань, які варто врахувати на початку розроблення нових видів виробів, етапи впровадження нового продукту у виробництво та роль маркетингових досліджень у цьому процесі.

Протягом лекції у слухачів виникало багато питань, на які Сергій Козаков надав ґрунтовні відповіді, залучаючи усіх присутніх до дискусії та обговорень.

Опублікований: 02-10-2020
Читайте також:
Наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом імені М.М. Гришка

Викладачі та співробітники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції провели виїзний науковий семінар «Нова фітосировина малопоширених пряноароматичних і харчових рослин для використання в інноваційних напоях і стравах» на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка Національної академії наук України. Заступник директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом імені М.М. Гришка 10 червня 2024

Марафон профорієнтаційних зустрічей продовжено!

Представники профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Володимир Савич і Максим Клименко відвідали загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №243 м. Києва, де зустрілися з учнями одинадцятих класів. До зустрічі також приєдналися доцентки кафедри екології та екоменеджменту Аліна Сірик і Наталія Бублієн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон профорієнтаційних зустрічей продовжено! 20 листопада 2023

Кіноклуб німецькою мовою

Під час чергового засідання кіноклубу студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій та другого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко познайомились з традиціями святкування Карнавалу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб німецькою мовою 26 травня 2022

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали наймасштабнішу виставку харчових продуктів та напоїв – 24-ту WorldFood Ukraine і Wine&Spirits Ukraine, яка працювала 2-4 листопада у Міжнародному виставковому центрі. До уваги гостей заходу були експозиційні зони від 225 компаній із 25 країн світу. Цільова аудиторія виставки – виробники п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 05 листопада 2021