Н У Х Т

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

02 жовтня 2020

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів постійно дбає про оновлення змісту навчальних дисциплін. Адже перед технологами сучасних підприємств постає багато завдань, для вирішення яких необхідно мати знання у різних сферах діяльності й уміння застосувати їх на практиці. Гостьові лекції провідних фахівців галузі сприяють розширенню кола знань здобувачів та спонукають їх до глибшого вивчення не лише технологічних, але й суміжних дисциплін.

На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси та професора кафедри Валерія Махинька провідний фахівець фінської компанії «Leipurin» Сергій Козаков прочитав лекцію для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисциплін «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів».

Сергій Козаков має значний досвід співпраці з підприємствами галузі у питаннях вирішення проблем, пов’язаних із технічним переоснащенням, розробленням нових виробів та удосконаленням асортименту, ефективному позиціонуванню нового продукту на ринку.

Фахівець розповів про свої враження від знайомства з хлібопекарськими підприємствами різних країн, особливостями їх функціонування в ринкових умовах. Звернувши увагу слухачів на сучасний асортимент хлібної продукції, Сергій Козаков вказав на ефективні прийоми підвищення ефективності роботи підприємств галузі завдяки правильному вибору технологічного обладнання, поліпшенню організації виробництва, розширенню асортименту, удосконаленню дизайну упаковки. Особлива увага була звернута на перелік питань, які варто врахувати на початку розроблення нових видів виробів, етапи впровадження нового продукту у виробництво та роль маркетингових досліджень у цьому процесі.

Протягом лекції у слухачів виникало багато питань, на які Сергій Козаков надав ґрунтовні відповіді, залучаючи усіх присутніх до дискусії та обговорень.

Опублікований: 02-10-2020
Читайте також:
Надихаюча зустріч: студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем відвідали SoftServe

21 жовтня 2025 року за ініціативи завідувача кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергія Грибкова студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем відвідали офіс компанії SoftServe – одного з провідних ІТ-роботодавців України. SoftServe – вітчизняна ІТ-компанія, що працює у сфері розроблення програмного забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаюча зустріч: студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем відвідали SoftServe 22 жовтня 2025

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 червня 2021

Плекайте, оберігайте, вивчайте, популяризуйте солов'їну!

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила Міжнародний день рідної мови.  Було проведено низку заходів щодо цієї важливої дати зі здобувачами різних факультетів та інститутів. Під час тематичної бесіди доцентка Людмила Приблуда зауважила, що на тлі російської агресії українці почали глибше розуміти значення захисту державної мови як чинника безпеки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плекайте, оберігайте, вивчайте, популяризуйте солов'їну! 22 лютого 2024