Н У Х Т

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

23 лютого 2023

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня.

Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки Лади Шірінян (голова ЕК), професора Олексія Лисенка, доценток Світлани Бойко та Оксани Толстенко; другого (магістерського) рівня – завідувачки кафедри фінансових ринків та технологій Державного податкового університету, професорки Юлії Коваленко (голова ЕК), професорки Лади Шірінян, доценток Інни Дем’яненко та Оксани Толстенко. Секретарка ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Комісії заслухали змістовні доповіді та презентації, які підготували здобувачі для представлення своїх кваліфікаційних робіт.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були виконані за результатами вивчення діяльності та фінансової звітності підприємств, банків, страхових компаній. Незважаючи на складні умови та дистанційний формат, студентам вдалося творчо підійти до підготовки кваліфікаційних робіт на теми платоспроможності підприємств, податкового планування та адміністрування діяльності підприємств, управління фінансовою стійкістю підприємств, банків і страхових компаній, дистанційного обслуговування клієнтів банку, розвитку ломбардів в Україні, визначення конкурентної позиції страхової компанії тощо.

Екзаменаційні комісії, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, ухвалили рішення про присвоєння здобувачам освітньо-кваліфікаційних ступенів «бакалавр» і «магістр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дипломи з відзнакою рекомендовано видати здобувачам-магістрам Дарії Герасименко, Дарії Жук, Анастасії Сідеровій, Анастасії Погукаєвій та Павлу Шумейку.

Колектив кафедри фінансів бажає своїм випускникам успіхів у кар’єрному зростанні,здійснення заповітних мрій та мирного неба над головою. Викладачі чекають на бакалаврів у магістратурі, а на магістрів – в аспірантурі та в рядах гостьових лекторів і стейкхолдерів.

Опублікований: 23-02-2023
Читайте також:
Університет – у ТОП-10 кращих вишів столиці

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua оприлюднив щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України. У 2018 році він охоплює 237 закладів вищої освіти, а також містить 7 підрейтингів: «Кращі класичні університети України», «Кращі приватні виші», «Кращі київські виші», «Кращі виші регіонів України», «Кращі педагогічні виші», «Кращі меди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у ТОП-10 кращих вишів столиці 11 липня 2018

У тренді – інженерні спеціальності!

20 березня 2024 р. доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук ознайомив учнів 10-го та 11-го класу Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого Ізяславської міської ради з нашим університетом, Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С. Гулого та освітньою програмою «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді – інженерні спеціальності! 21 березня 2024

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023 р. розпочався Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023. Здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи не могли пропустити цю подію, тому під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі, щоб познайомитися з новими трендам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні 28 листопада 2023

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся перший в цьому календарному році методичний семінар, який був презентований професоркою кафедри, академіком УАН Оксаною Шульгою. Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» вимагає від ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 12 січня 2023