Н У Х Т

Шириться коло партнерів НУХТ

15 november 2024

Шириться коло партнерів НУХТ

14 листопада 2024 року стало стартом ще одного партнерства нашого університету. До когорти друзів і однодумців доєднався колектив Київської православної богословської академії, ректор якої, професор, протоієрей Олександр Трофимлюк відвідав наш заклад вищої освіти разом із іще одним нашим давнім другом і партнером, головою Київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрієм Задніпряним.

У ході візиту до НУХТ отець Олександр Трофимлюк поспілкувався з ректором університету, професором Олександром Шевченком. Гість розповів про свій заклад освіти – його історію та сьогодення, співпрацю Православної Церкви України з освітніми та науковими закладами, запровадження медичного й освітнього капеланства, а також презентував низку видань провідного закладу вищої духовної освіти України.

Натомість Олександр Шевченко представив шанованому гостю НУХТ, його 140-річну, багату на події й здобутки історію, потужні наукові школи, широкий спектр освітніх програм, інноваційну лабораторну базу, активну співпрацю зі стейкхолдерами.

 Отець Олександр мав можливість побачити, як йде освітній процес в університеті та поспілкуватися з викладачами й здобувачами освіти, завітавши разом із нашим ректором на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, хлібопекарських і кондитерських виробів та процесів і апаратів Навчально-наукового інституту харчових технологій. Гість пройшовся затишним внутрішнім двориком, побачив навчальні корпуси інших інститутів і факультетів, науково-технічну бібліотеку, побував у актовій залі.

Підсумком зустрічі стало укладення договору про співпрацю між нашими вишами, що передбачає розроблення і реалізацію спільних освітніх і наукових проєктів, проведення спільних освітніх, наукових і культурних заходів, обмін досвідом, спільні видавничі проєкти тощо.

Раді новим друзям і віримо, що це партнерство буде активним, плідним і взаємнокорисним!

Published on: 15-11-2024
Read also:
Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії»

Науковий навчальний рік в університеті завершився успішним захистом ще одного дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертацію «Розроблення технології розчинних напоїв на основі солодових екстрактів», виконану під науковим керівництво...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії» 19 june 2024

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя

Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Воно дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі. Приємно відзначити, що студент Вінницького коледжу нашого університету Богдан Вашутін (гр. 3-АМ-2...

READ YOURSELF

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя 08 may 2019

Пікнік для ветеранів

Сьогодні наш університет приймав дорогих гостей – у студентському клубі відбувся осінній пікнік і майстер-класи для ветеранів, їхніх сімей і родин загиблих воїнів. Захід мав на меті підтримати захисників і допомогти їм у реалізації свого потенціалу після служби. На гостей чекали майстер-класи з кулінарії та парфумерії, презентації безкоштовного бі...

READ YOURSELF

Пікнік для ветеранів 13 september 2024

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

READ YOURSELF

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 november 2021