28 вересня 2021 р. на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової і відповідальної від кафедри готельно-ресторанної справи за практичну підготовку Олени Шидловської до освітнього онлайн-простору нашого університету завітали стейкхолдери індустрії гостинності.
На відеозв’язку з одного з кращих вітчизняних готелів міжнародної мережі Hilton – начальниця управління по роботі з персоналом Анна Мєдвєдєва і менеджерка з навчання та розвитку персоналу Антоніна Форостяна. Вони презентували гостьовий лекторій про історію Hilton Kyiv, корпоративну культуру і цінності, особливості практичної підготовки, стажування і працевлаштування у Hilton Kyiv відповідно до високих міжнародних стандартів, лайфхаки з написання резюме і успішного проходження співбесіди, доповнені інтерактивним завданням.
Освітній захід відбувся у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності» для першокурсників, а також для старшокурсників, які з нетерпінням чекали нової зустрічі зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».
Лекторій був змістовним, натхненним, мотивуючим із максимальним залученням кожного слухача. Спікерки відзначили зацікавленість першокурсників, а двоє найактивніших учасників – Владислав Ніщеглодов (група ГС-1-8) і Валерія Мариніч (група ГС-1-6) отримали ексклюзивну можливість на індивідуальну екскурсію від Анни Мєдвєдєвої готельним підприємством Hilton Kyiv.
Готель міжнародної мережі Hilton Kyiv є базою практичної підготовки для наших здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Анна Мєдвєдєва підкреслила високий рівень теоретичної підготовки, мотивації і бажання навчатися наших здобувачів, навички міжособистісного спілкування та іншомовну компетентність. Лекторка зазначила, що дуже пишається студентами і випускниками, які професійно розвиваються і кар’єрно зростають у Hilton Kyiv. Так, Лілія Петрашкіна (Бєдусенко), наша випускниця, відмінниця навчання, переможниця конкурсів студентських наукових робіт і олімпіад, пройшла шлях від офіціантки до фахівця з ресторанної справи ресторану The Park Kitchen при готелі Hilton Kyiv. Здобувачі магістерського рівня вищої освіти Марія Сабадаш, Євгеній Материкін, Мелісса Корольчук успішно поєднують навчання з роботою у Food&Beverages Department, а випускниця Альона Васильчук допомагає створювати солодкі шедеври на посаді кондитера. Кафедра готельно-ресторанної справи пишається своїми успішними випускниками і кожним здобувачем вищої освіти, про якого отримує схвальний відгук керівника практики від готельного підприємства.
Викладачі вдячні стейкхолдерам за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти та постійне удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».