Н У Х Т

Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

30 вересня 2021

Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 вересня 2021 р. на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової і відповідальної від кафедри готельно-ресторанної справи за практичну підготовку Олени Шидловської до освітнього онлайн-простору нашого університету завітали стейкхолдери індустрії гостинності.

На відеозв’язку з одного з кращих вітчизняних готелів міжнародної мережі Hilton – начальниця управління по роботі з персоналом Анна Мєдвєдєва і менеджерка з навчання та розвитку персоналу Антоніна Форостяна. Вони презентували гостьовий лекторій про історію Hilton Kyiv, корпоративну культуру і цінності, особливості практичної підготовки, стажування і працевлаштування у Hilton Kyiv відповідно до високих міжнародних стандартів, лайфхаки з написання резюме і успішного проходження співбесіди, доповнені інтерактивним завданням.

Освітній захід відбувся у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності» для першокурсників, а також для старшокурсників, які з нетерпінням чекали нової зустрічі зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Лекторій був змістовним, натхненним, мотивуючим із максимальним залученням кожного слухача. Спікерки відзначили зацікавленість першокурсників, а двоє найактивніших учасників – Владислав Ніщеглодов (група ГС-1-8) і Валерія Мариніч (група ГС-1-6) отримали ексклюзивну можливість на індивідуальну екскурсію від Анни Мєдвєдєвої готельним підприємством Hilton Kyiv.

Готель міжнародної мережі Hilton Kyiv є базою практичної підготовки для наших здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Анна Мєдвєдєва підкреслила високий рівень теоретичної підготовки, мотивації і бажання навчатися наших здобувачів, навички міжособистісного спілкування та іншомовну компетентність. Лекторка зазначила, що дуже пишається студентами і випускниками, які професійно розвиваються і кар’єрно зростають у Hilton Kyiv. Так, Лілія Петрашкіна (Бєдусенко), наша випускниця, відмінниця навчання, переможниця конкурсів студентських наукових робіт і олімпіад, пройшла шлях від офіціантки до фахівця з ресторанної справи ресторану The Park Kitchen при готелі Hilton Kyiv. Здобувачі магістерського рівня вищої освіти Марія Сабадаш, Євгеній Материкін, Мелісса Корольчук успішно поєднують навчання з роботою у Food&Beverages Department, а випускниця Альона Васильчук допомагає створювати солодкі шедеври на посаді кондитера. Кафедра готельно-ресторанної справи пишається своїми успішними випускниками і кожним здобувачем вищої освіти, про якого отримує схвальний відгук керівника практики від готельного підприємства.

Викладачі вдячні стейкхолдерам за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти та постійне удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

Завершився інформаційно-насичений, активний та надзвичайно цікавий тиждень для персоналу університетів-партнерів в Hochschule Geisenheim University (Німеччина), учасницею якого була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Програма перебування включала презентацію магістерської програми «Vinifera Euromaster»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина) 03 липня 2023

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету

Вийшов друком №10 журналу «Вища школа». Він присвячений, зокрема, 135-річчю заснування нашого університету, що відзначалося у жовтні 2019-го. Матеріали, розміщені у журналі, місять інформацію про історію й сьогодення нашого вишу. Крім того, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва та помічник проректора з психологічної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету 20 грудня 2019

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії 13 квітня 2018

Студенти нашого навчально-наукового комплексу перемагають у історико-краєзнавчих конкурсах

Оголошені результати історико-краєзнавчого конкурсу «Вінниччина: славетні та визначні сторінки історії», у якому краєзнавча робота «Роль Кальницького (Вінницького)  полковника Івана Богуна в національно-визвольній війні українського народу» студентки Вінницького коледжу нашого університету Діани Осіпенко посіла третє місце у номінації «Видатні пост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого навчально-наукового комплексу перемагають у історико-краєзнавчих конкурсах 22 лютого 2017