Н У Х Т

Від лабораторії університету до реального виробництва

17 січня 2025

Від лабораторії університету до реального виробництва

З 13 січня четвертокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» розпочали виробничу та переддипломну практику. Цей етап навчання є надзвичайно важливим, адже дозволяє застосувати теоретичні знання на практиці, здобути нові професійні навички та визначити свій подальший професійний напрямок.

Кожний здобувач освіти обирав підприємство для проходження практики, і Руслана Москаленко та Софія Кузнєцова вирішили пройти її на провідному фармацевтичному підприємстві України – компанії «Дарниця».

Фармацевтична компанія «Дарниця» – лідер у продажах медичних препаратів і входить до рейтингу найбільших українських бізнесів. Здобувачки обрали саме це підприємство, щоб ознайомитися з його роботою, перейняти професійний досвід спеціалістів та отримати можливість майбутнього працевлаштування.

На порозі головного офісу практиканток гостинно зустріла пані Інна, яка провела вступний інструктаж і розповіла про умови проходження практики та запропонувала обрати відділ, який найбільше зацікавив. Біотехнологині вирішили приєднатися до відділу контролю якості та валідації. Їм одразу ж надали для ознайомлення документацію, яка стосується контролю якості, валідації та класифікації процесів. Здобувачки обговорили деталі, взяли участь у вирішенні практичних завдань і ознайомилися з ключовими процесами, що допомагають компанії залишатися лідером фармацевтичного ринку. Дівчатам дуже сподобалося, як організована робота співробітників у «open space», де панує атмосфера взаємопідтримки та командної роботи.

Перші дні практики дозволили студенткам відчути себе частиною злагодженого механізму фармацевтичного виробництва – вони ознайомилися з процесами перевірки відповідності стандартам, розробленням документації та основними принципами валідації. Особливе враження справила можливість безпосередньої взаємодії з професіоналами галузі.

Четвертокурсниці вдячні компанії «Дарниця» за гостинність і можливість здобувати практичний досвід на провідному фармацевтичному підприємстві. Перші дні надихнули їх на подальше занурення у професію, і здобувачки з нетерпінням чекають на нові знання та виклики, які принесуть наступні дні практики.

Опублікований: 17-01-2025
Читайте також:
Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 19 грудня 2019

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів триває ознайомлювально-виробнича практика для здобувачів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Керівники практики, асистенти Юлія Звягінцева-Семенець, Віталій Пічкур і Марія Грицевіч провели консультації та роз’яснили здобувачам груп ТІ-2-6, ТІ-2-7, ТІ-2-8 вимоги до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 лютого 2020

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate»

Здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала заключні вебінари із серії «Research Smarter» на теми «Оцінка міжнародної співпраці» та «Підтримка чесності досліджень за допомогою надійних інструментів та даних». Міжнародна співпраця виводить проведення наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate» 14 березня 2024