Н У Х Т

Від лабораторії університету до реального виробництва

17 січня 2025

Від лабораторії університету до реального виробництва

З 13 січня четвертокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» розпочали виробничу та переддипломну практику. Цей етап навчання є надзвичайно важливим, адже дозволяє застосувати теоретичні знання на практиці, здобути нові професійні навички та визначити свій подальший професійний напрямок.

Кожний здобувач освіти обирав підприємство для проходження практики, і Руслана Москаленко та Софія Кузнєцова вирішили пройти її на провідному фармацевтичному підприємстві України – компанії «Дарниця».

Фармацевтична компанія «Дарниця» – лідер у продажах медичних препаратів і входить до рейтингу найбільших українських бізнесів. Здобувачки обрали саме це підприємство, щоб ознайомитися з його роботою, перейняти професійний досвід спеціалістів та отримати можливість майбутнього працевлаштування.

На порозі головного офісу практиканток гостинно зустріла пані Інна, яка провела вступний інструктаж і розповіла про умови проходження практики та запропонувала обрати відділ, який найбільше зацікавив. Біотехнологині вирішили приєднатися до відділу контролю якості та валідації. Їм одразу ж надали для ознайомлення документацію, яка стосується контролю якості, валідації та класифікації процесів. Здобувачки обговорили деталі, взяли участь у вирішенні практичних завдань і ознайомилися з ключовими процесами, що допомагають компанії залишатися лідером фармацевтичного ринку. Дівчатам дуже сподобалося, як організована робота співробітників у «open space», де панує атмосфера взаємопідтримки та командної роботи.

Перші дні практики дозволили студенткам відчути себе частиною злагодженого механізму фармацевтичного виробництва – вони ознайомилися з процесами перевірки відповідності стандартам, розробленням документації та основними принципами валідації. Особливе враження справила можливість безпосередньої взаємодії з професіоналами галузі.

Четвертокурсниці вдячні компанії «Дарниця» за гостинність і можливість здобувати практичний досвід на провідному фармацевтичному підприємстві. Перші дні надихнули їх на подальше занурення у професію, і здобувачки з нетерпінням чекають на нові знання та виклики, які принесуть наступні дні практики.

Опублікований: 17-01-2025
Читайте також:
Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019

Занурення у світ практичного туризму

Поки четвертокурсники захищають кваліфікаційні роботи, першокурсниці спеціальності 242 «Туризм та рекреація» проходять надзвичайно важливу практику на мальовничих берегах річки Тетерів, поблизу Коростишева та Радомишля. Керівником практики є досвідчений інструктор зі спортивного туризму Ігор Рудєв. Ця практика – не просто прогулянки на природі, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Занурення у світ практичного туризму 24 червня 2025

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018