Н У Х Т

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем

11 листопада 2021

Про культурні відмінності України та США говорили першокурсники з іноземним гостем

У рамках популяризації вивчення англійської мови викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела захід «Сultural differences between Ukraine and the USA» для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління .

Студенти презентували міні-проєкти найкращих візитівок України для іноземних гостей, ознайомилися з інформаційним текстом «Ukrainian culture» та обговорили його. Завдання цікаве тим, що кожний студент по-різному бачить і презентує Україну. Для когось – це широкополі лани та волошки, для когось – це країна можливостей, яка розвивається, енергійна та молода. А найголовніше для кожного, що це – рідна земля. 

У свою чергу іноземний гість розповів про культурні особливості Америки, демонструючи приклади з власного життя. І це та інформація, яку не знайдеш на просторах Інтернету, тому залучені та зацікавлені були усі студенти. Кожний зі здобувачів побачив Америку різною, такою, до якої хотів би потрапити.

Наприкінці учасники заходу склали схему порівняння спільних рис і відмінностей між Україною та Америкою. Ц було неймовірно цікаво та об’єднало дві команди. І як справжні друзі, домовилися про подорож, хоча й віртуальну, але разом.

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вдячний Stuart Snuggs за корисні гостьові зустрічі та нові знання для наших студентів!

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства

Студенти 4-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології Юлія Болкун і Володимир Третяк проходили навчальну практику на ПрАТ «Компанія Ензим» – найбільшому виробнику дріжджів в Україні. Компанія бере свій початок із далеких 1870-х років, коли на території сучасного заводу була заснована броварня. Уже у 1922 році завод почав випускати спиртові дріж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні біотехнологи продовжують підкорювати провідні профільні підприємства 07 лютого 2018

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності нашого колективу. Їй приділяється велика увага й надається всебічна підтримка у її здійсненні ректоратом та керівництвом усіх структурних підрозділів НУХТ. 14-15 березня під особистим патронатом ректора Анатолія Українця фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя 16 березня 2018

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 березня 2020