Н У Х Т

Час у колі друзів – безцінний

27 квітня 2021

Час у колі друзів – безцінний

У період карантину дуже важливо не забувати проводити час із друзями, адже існує безліч можливостей онлайн-спілкування. Наші майбутні біотехнологи та екологи використовують такі можливості по максимуму.

Однієї квітневої днини здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали ще один шанс провести час разом і ще більше роззнайомитись, спілкуючись під час гри «MAFIA» на платформі Zoom.

Цього разу перемогу отримали мирні жителі, які звільнили місто від злочинців. Не дарма кажуть, що добро завжди перемагає зло!

Але «клан Мафій» планує у наступному етапі взяти реванш, тож незабаром гравці зійдуться у новому бою, до якого запрошують приєднуватися усіх бажаючих!

Учасники цікаво повели час і дякують ведучій Марії Корж за стилізоване оформлення і проведення гри, а також голові культурно-масового сектору студентської ради факультету Марії Кондрацькій за ідею організації ігрового дозвілля. 

Опублікований: 27-04-2021
Читайте також:
Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911»

На запрошення доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Євгена Харченка генеральний директор компанії «Elevator 911» Руслан Мартиненко в рамках дисципліни «Інновації в зернових технологіях» прочитав онлайн-лекцію «Інноваційні технології в сушінні зерна» для здобувачів вищої освіти першого курсу, освітнього ступеня «Магістр», спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911» 10 листопада 2021

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020

Випускник аспірантури кафедри інформаційних систем успішно захистив дисертаційне дослідження

2 лютого 2021 р. відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.06 «Інформаційні технології». Результати свого дослідження презентував випускник аспірантури кафедри інформаційних систем НУХТ Владислав Струзік. Науковий керівник здобувача – к.т.н., доцент Сергій Грибков. Тема дисертації – «Вд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник аспірантури кафедри інформаційних систем успішно захистив дисертаційне дослідження 03 лютого 2021

В університеті відбулася зустріч випускників

26 травня за давньою традицією в останню суботу місяця університет зустрічав гостей – своїх випускників, які злетілися до Альма матер звідусіль. Зазвичай вони домовляються про зустріч на ювілей свого випуску – кожні п’ять років, але завжди багато і тих, хто зустрічається на загальному місці збору – площі перед головним корпусом – щороку. Вони навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася зустріч випускників 26 травня 2018