Н У Х Т

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

11 травня 2022

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

Порталом Освіта. ua оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2021 року, у якому використані дані, отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти. У ньому заклади вищої освіти ранжовані за кількістю вступників, зарахованих на перший курс для здобуття освітнього ступеню «бакалавр». Основною метою публікації рейтингу є ознайомлення майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків, освітян і всіх зацікавлених осіб із відкритими даними вступної кампанії.

До рейтингу увійшли майже 400 вишів, серед яких традиційно і наш університет.

НУХТ зайняв 29 місце за показником «зараховано на бюджет» (467 осіб) і 34-те за показником «зараховано на контракт» (776 осіб). Конкурс на одне бюджетне місце у нашому університеті був у середньому 5,21.

Статистичні дані рейтингу поділені за декількома групами і містять інформацію про середній бал ЗНО вступників, кількість зарахованих осіб на бюджет і контракт, конкурс на одне бюджетне місце, тощо.

Публікація рейтингу насамперед скерована на інформування молоді, яка планує вступати до закладів вищої освіти у 2022 році. Рейтинг допоможе їм зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти. 

Опублікований: 11-05-2022
Читайте також:
Викладацькі скіли доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 листопада 2025 року відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталії Фалендиш з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 листопада 2025

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалося багато гарних традицій. Одна з них – проводити напередодні Великодня виховний захід, присвячений цьому священному для християн святу. Карантин вніс свої корективи у святкування, проте не завадив викладачам і студентам провести свій традиційний захід, дещо змінивши його формат. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі 22 квітня 2020

Ресторанний бізнес: сервіс, маркетинг і аналітика на практиці

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірний гостьовий лекторій від успішної випускниці, стейкхолдерки, у минулому керуючої мережею закладів ресторанного господарства у Києві та Харкові, нині – власниці SМM-агенції «Vamede agency» Анни Василенко. Лекторка поділилася цінними інсайтами з власної практики: як знання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторанний бізнес: сервіс, маркетинг і аналітика на практиці 21 жовтня 2025

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018