Н У Х Т

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

11 may 2022

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

Порталом Освіта. ua оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2021 року, у якому використані дані, отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти. У ньому заклади вищої освіти ранжовані за кількістю вступників, зарахованих на перший курс для здобуття освітнього ступеню «бакалавр». Основною метою публікації рейтингу є ознайомлення майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків, освітян і всіх зацікавлених осіб із відкритими даними вступної кампанії.

До рейтингу увійшли майже 400 вишів, серед яких традиційно і наш університет.

НУХТ зайняв 29 місце за показником «зараховано на бюджет» (467 осіб) і 34-те за показником «зараховано на контракт» (776 осіб). Конкурс на одне бюджетне місце у нашому університеті був у середньому 5,21.

Статистичні дані рейтингу поділені за декількома групами і містять інформацію про середній бал ЗНО вступників, кількість зарахованих осіб на бюджет і контракт, конкурс на одне бюджетне місце, тощо.

Публікація рейтингу насамперед скерована на інформування молоді, яка планує вступати до закладів вищої освіти у 2022 році. Рейтинг допоможе їм зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти. 

Published on: 11-05-2022
Read also:
Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету

12 грудня відбулося позапланове засідання вченої ради університету. Оскільки питань і, зокрема кадрових, накопичилося чимало, було прийняте рішення зібратися у цьому місяці двічі. Та перш, ніж перейти до питань порядку денного ректор Анатолій Українець і члени ради тепло поздоровили колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Претенден...

READ YOURSELF

Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету 12 december 2019

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

READ YOURSELF

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 december 2021

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

READ YOURSELF

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 april 2022

Нагорода вручена!

Наша переможниця конкурсів «Українська зірка упаковки» та «Упаковка майбутнього», здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» Євгенія Бабенко отримала нагороду за розроблення картонної упаковки для цукерок «Любіть Україну». Натхненниця і наукова керівниця Євгенії – доцентка кафедри машин і...

READ YOURSELF

Нагорода вручена! 23 april 2025