Н У Х Т

На 13 позицій вгору!

20 серпня 2025

На 13 позицій вгору!

Освітній портал Education.ua представив оновлений за удосконаленою формулою рейтинг закладів вищої освіти . Він базується на відкритих даних про вступну кампанію, наукову, освітню та інноваційну діяльність вишів.

Рейтинг сформований станом на 14 серпня на основі офіційних статистичних даних із різних джерел, зокрема Єдиної державної електронної бази з питань освіти, Центра міжнародних проєктів «Євроосвіта», рейтингу Ukrainian National H-index Ranking, а також інформації, що надають заклади освіти про викладацький склад.

Від липневої редакції рейтингу наш університет просунувся на 13 позицій вгору і наразі посідає 30 місце з 334 ЗВО, все так же значно випереджаючи лідерів за рівнем працевлаштування випускників. НУХТ має показник 62,21%, тоді як, до прикладу Львівська політехніка (1 місце) – 51,12%, КНУ імені Тараса Шевченка (2 місце) – 50,73%, ЛНУ імені Івана Франка (3 місце) – 57,17%. Також ми маємо більше отриманих патентів на винаходи і корисні моделі і покращили свій показник щодо інтересу до закладу й кількості допущених до конкурсу заяв вступників.

Посилення позицій університету доводить, що НУХТ – заклад, який поєднує якісну освіту з перспективами в науковій діяльності та на ринку праці.

Злагоджена робота дає гарний результат. Тож, продовжуємо працювати на його покращення!

Опублікований: 20-08-2025
Читайте також:
Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують залучати до навчального процесу провідних фахівців-практиків. Цього тижня здобувачі освіти мали два цікавих й корисних для професійного розвитку гостьових івенти. 4 листопада гостьове заняття на тему «Підготовка та планування наукового дослідження та його практична реалізація» в рамках ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 07 листопада 2024

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.». Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування 28 жовтня 2021

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2020

Відкрите заняття та методичний семінар на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулися відкрите заняття та методичний семінар доцента Андрія Уліщенка. Метою відкритого заняття «Computers in Business. The Internet» для здобувачів освіти першого курсу групи МА-1 було розширення словникового запасу студентів новими лексичними одиницями відповідно до теми, розвиток к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття та методичний семінар на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 03 квітня 2023