Н У Х Т

Бізнес-ідеї сучасного покоління

04 грудня 2019

Бізнес-ідеї сучасного покоління

2 грудня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках проведення методичної декади маркетингу та туризму відбулася студентська конференція «Бізнес-ідеї сучасного покоління».

Організували та провели конференцію викладач Олександра Храбатин і директор навчально-тренувальної фірми «Смерічка» Марина Калініна, залучивши до заходу  студентів ресторанного, туристичного та комерційного напряму.

Загалом були представлені 8 бізнес-ідей, які в основному були спрямовані на те, що цікавить молодь – відпочинок, розваги, при цьому наголос був зроблений на інтелектуальному розвиткові та укріпленні стосунків із близькими людьми.

Найкращими проектами були визнані: «Гастрокультура Івано-Франківська – організація пересувної торгівлі стравами в хлібі» Адріана Клюфінського (група РО-6), «Літнє кемпінгове містечко на Вовчинецьких горах» студентів групи АТ-21, «ПП «Фортіс-Серво» – послуги, що включають надання дискового простору, підключення до мережі та інших ресурсів для розміщення фізичної інформації на сервері студентів групи М-3».

Також цікавими були бізнес-ідеї студентів групи маркетологів: «ТзОВ «Аладдін» – новий бренд електроніки (інноваційні девайси)», «ТзОВ «Букет-Шарм» – букети виконані із солодощів, елітних сирів, якісних м’ясних виробів чи смаколиків», «ТзОВ «Лідер» – повний комплекс послуг із виконання робіт на промислових та логістичних об’єктах (лізинг і аутсорсинг персоналу)», «Фотостудія «Чорно-біле» – послуги фото, відеозйомки, а також виготовлення альбомів ручної роботи», «ЖК «Сучасний проспект» – інноваційні технології будівництва та архітектури, спрямовані на задоволення потреб споживачів».

Після обговорення бізнес-ідей студентам було запропоноване завдання обґрунтувати їх з фінансової точки зору для пошуку потенційних інвесторів. Під кожну реальну ідею будуть підготовлені бізнес-плани як інтелектуальні продукти студентів, які вони можуть використовувати у подальшій своїй діяльності.

Опублікований: 04-12-2019
Читайте також:
Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти

Початок навчального року – це старт нової профорієнтаційної роботи зі старшокласниками, які визначаються з вибором професії та закладу вищої освіти, де будуть її опановувати. Тому максимальна увага викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів зосереджена на налагоджені довготривалих і дієвих зв’язків із закладами загальної середньої освіти. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибудовуємо дієву комунікацію та сталі зв’язки із закладами загальної середньої освіти 20 вересня 2024

До вирішення проблем виробничих підприємств та інжинірингових компаній долучаються викладачі університету

У рамках проекту aCampus вийшла біла книга «Інтегрування систем керування підприємством та виробництвом. Сучасний стан та стандарти» за авторством викладачів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександра Пупени, Романа Міркевича, Олега Клименка та Альони Шишак. Ефективна робота виробничого підприємства можлива тільк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вирішення проблем виробничих підприємств та інжинірингових компаній долучаються викладачі університету 16 січня 2020

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 березня 2019

Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами

Відповідальні по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна провели лабораторне заняття «Дослідження властивостей ферментів» з учнями Ліцею №142 м. Києва. Тема лабораторного заняття узгоджується з навчальним планом підготовки школярів. У межах презентації наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами 19 березня 2025