Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України

15 червня 2020

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України

Президія Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки ухвалила рішення щодо призначення стипендій та подовження виплати стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених у 2020 році. Відповідна постанова (№4 від 10 червня  2020 року) була оприлюднена на офіційному веб-сайті Комітету.

Приємно, що серед обраних і молоді науковці нашого університету. Лілії Ключці (кафедра біотехнології і мікробіології), Олені Красулі і Уляні Кузьмик (кафедра технології молока і молочних продуктів) подовжена виплата стипендій, як таким, що успішно пройшли атестацію. Тетяні Пшеничній (кафедра технології молока і молочних продуктів) і Михайлу Аричу (кафедра фінансів) стипендія призначена вперше.

Нагадаємо, що конкурси на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених проводяться двічі на рік. Підведення підсумків конкурсів та прийняття рекомендацій щодо призначення стипендій відбувається на засіданнях колегій міністерств, президій національних галузевих академій наук. Розподіл стипендій затверджується президією Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки.

На здобуття стипендій можуть висуватися наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, ад’юнкти, докторанти, інші вчені та інженерно-технічні працівники наукових установ, організацій, вищих навчальних закладів. Обов’язковою умовою для здобуття стипендії є наявність у претендента вагомих наукових результатів, а також можливість проводити наукові дослідження.

Присудження такого рівня нагород свідчить про високий рівень наукових здобутків, як самих стипендіатів, так і їх кафедр, і нашого університету в цілому.

Щиро вітаємо наших молодих науковців! Бажаємо наполегливості у подальшій науковій роботі, вагомих результатів і не зупинятися на досягнутому!

 

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

В університеті провели локальний моніторинг освітньо-наукової програми підготовки за освітнім ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Завдяки залученню до керівництва аспірантами, підготовки програм навчальних дисциплін і проведення занять провідних фахівців технологічних кафедр, в нашому університеті є можливості дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії» 03 лютого 2023

53 випускники кафедри фінансів успішно захистили дипломні роботи

Перший семестр 2018-2019 навчального року завершився для випускників кафедри фінансів за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вдалим захистом 14-ти дипломних робіт на здобуття освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання та 39-ти дипломних робіт на здобуття освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

53 випускники кафедри фінансів успішно захистили дипломні роботи 22 лютого 2019

Футбольний клуб «НУХТ» громить суперників!

П’ятнадцятий тур Вищої ліги ФАСК з футзалу серед студентських команд ВНЗ стартував матчем між лідером – командою НУХТ і колективом, що бореться за потрапляння до трійки призерів чемпіонату, – «Будівельник» КНУБА. Гра проходила в спортивному комплексі нашого університету. Гості трималися до шостої хвилини, аж доки не дали можливість Віталію Дзюбі п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футбольний клуб «НУХТ» громить суперників! 15 березня 2018

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів 02 лютого 2018