Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України

15 червня 2020

Молоді науковці НУХТ – стипендіати Кабінету Міністрів України

Президія Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки ухвалила рішення щодо призначення стипендій та подовження виплати стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених у 2020 році. Відповідна постанова (№4 від 10 червня  2020 року) була оприлюднена на офіційному веб-сайті Комітету.

Приємно, що серед обраних і молоді науковці нашого університету. Лілії Ключці (кафедра біотехнології і мікробіології), Олені Красулі і Уляні Кузьмик (кафедра технології молока і молочних продуктів) подовжена виплата стипендій, як таким, що успішно пройшли атестацію. Тетяні Пшеничній (кафедра технології молока і молочних продуктів) і Михайлу Аричу (кафедра фінансів) стипендія призначена вперше.

Нагадаємо, що конкурси на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених проводяться двічі на рік. Підведення підсумків конкурсів та прийняття рекомендацій щодо призначення стипендій відбувається на засіданнях колегій міністерств, президій національних галузевих академій наук. Розподіл стипендій затверджується президією Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки.

На здобуття стипендій можуть висуватися наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, ад’юнкти, докторанти, інші вчені та інженерно-технічні працівники наукових установ, організацій, вищих навчальних закладів. Обов’язковою умовою для здобуття стипендії є наявність у претендента вагомих наукових результатів, а також можливість проводити наукові дослідження.

Присудження такого рівня нагород свідчить про високий рівень наукових здобутків, як самих стипендіатів, так і їх кафедр, і нашого університету в цілому.

Щиро вітаємо наших молодих науковців! Бажаємо наполегливості у подальшій науковій роботі, вагомих результатів і не зупинятися на досягнутому!

 

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
Вступникам: як відслідкувати статус заяви

Триває подання заяв вступниками на бакалавра, процес проходження яких вони можуть відслідковувати у своїх електронних кабінетах через їх статуси. Статуси електронних заяв можуть бути такими: Зареєстровано в ЄДЕБО –заяву подано до обраного вступником закладу освіти. Потребує уточнення вступником – заяву прийнято закладом освіти до розгляду, але д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам: як відслідкувати статус заяви 22 липня 2024

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році

У нашому університеті продовжуються вступні випробування до магістратури. Сьогодні вступні випробування з іноземної мови складають претенденти на вступ на усі спеціальності до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» факультету автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році 09 липня 2019

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику

У кращих підприємствах гостинності успішно пройшли виробничу практику здобувачі освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» третього курсу та другого курсу з терміном навчання три роки денної форми здобуття освіти. Серед баз практик – вітчизняні та міжнародні готельні підприємства Києва: ТОВ «Гранд менеджмент»; Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику 27 червня 2025

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова). Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця 14 березня 2019