Н У Х Т

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі

11 листопада 2024

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі

Провідною міжнародною консалтинговою компанією «Академія статей» 6 листопада 2024 року був організований вебінар «Як не стати жертвою шахрайських видань у Scopus: заощаджуйте час та гроші», в якому взяли участь викладачі кафедри фізики та професійної безпеки.

Спікер, директор міжнародного видавництва наукових журналів і конференцій Василь Малець ознайомив слухачів із ознаками шахрайських і хижацьких видань і розповів як їх уникати, звернув увагу на ризики, з якими стикаються автори, невірно обравши видання у Scopus, порадив, як перевірити видання перед публікацією та продемонстрував приклад підготовленої статті для подання до журналу, що входить до наукометричної бази Scopus.

Фахівець також поділився рекомендаціями щодо використання інструментів наукометрії для поліпшення рейтингу досліджень. Завершення вебінару супроводжувалося жвавими коментарями та обміном досвіду між учасниками. Слухачі заходу отримали практичні поради щодо моніторингу публікаційної активності, рецензування наукових робіт, написання статей для подання до журналу Scopus і рекомендації щодо виявлення журналів, які скоро втратять свою індексацію.

Знання, отримані на вебінарі колективом викладачів кафедри фізики та професійної безпеки, сприятимуть подальшому розвиткові наукової діяльності та допоможуть їм ще активніше публікувати свої наукові здобутки у авторитетних журналах Scopus.

Опублікований: 11-11-2024
Читайте також:
Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти

20 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг». Тема лекції – «Аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу», лектор – Олександр Горчаков, менеджер відділу збуту ТОВ «БЕЛТІМПОРТ», компанії яка є дистриб'ютором приводних систем і надає комплекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти 20 листопада 2023

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018