Н У Х Т

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

27 листопада 2023

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Лабораторне заняття за темою «Вивчення видів фальсифікації м’ясних напівфабрикатів і методів їх виявлення» дало змогу здобувачам закріпити отримані теоретичні знання про технологію виробництва м’ясо-ковбасних виробів, ознайомитися зі сучасним обладнанням, яке використовується на потужностях ТОВ «Сосновський Продукт» та наочно побачити виконання належних практик виробництва.

Під час дегустації готових виробів здобувачі мали змогу оцінити критерії ідентифікації м’ясо-ковбасних виробів за органолептичними показниками та обговорити методи виявлення фальсифікації м’ясної продукції.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює подяку керівництву ТОВ «Сосновський Продукт» за можливість проведення виїзного лабораторного заняття в умовах підприємства з виробництва м’ясо-ковбасних виробів та отримання унікальної можливості познайомитися з останніми тенденціями розвитку харчової галузі.

Опублікований: 27-11-2023
Читайте також:
До проєкту з розвитку співпраці бізнесу і освіти долучилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко взяла участь у освітньому онлайн-заході, організованому HR-бренд агенцією «UGEN», в рамках Всеукраїнського проекту «Uni-Biz Bridge». HR-бренд агенція «UGEN» давно активно допомагає молоді у працевлаштуванні, а українським компаніям – у пошуках нових спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проєкту з розвитку співпраці бізнесу і освіти долучилася викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 10 жовтня 2023

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною. Компанія «Лантманнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти 30 вересня 2021

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

З 1 по 12 листопада 2021 року відбулися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів 3.0». Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: «Coca-Cola», «Japan Tobacco Inter...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0» 19 листопада 2021