Н У Х Т

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

19 листопада 2018

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

День відкритих дверей НУХТ надав змогу майже трьом десяткам вступників двома групами відвідати кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів та взяти участь у майстер-класі «Вершина ковбасного мистецтва». Гостями кафедри були студенти-випускники Мирогощанського аграрного коледжу та структурних підрозділів НУХТ, зокрема Свалявського технічного коледжу, Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості, Полтавського коледжу харчових технологій, Смілянського коледжу харчових технологій та Коледжу ресторанного господарства.

Вдруге поспіль у день такого профорієнтаційного заходу представників навчальних закладів гостинно зустріли завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Людмила Пешук, відповідальний за профорієнтаційну роботу, доцент Ігор Страшинський, асистент Оксана Москалюк, завідувач лабораторії Марія Михайлова та студенти кафедри.

Скориставшись нагодою, гості глибше дізналися про здобутки за більш як півстолітню історію кафедри, її випускників, навчальну і наукову літературу колективу, яку використовують для підготовки фахівців даного напряму в інших навчальних закладах України, науково-дослідну роботу студентів, місця проходження їх практичної підготовки та перспективи подальшого працевлаштування технологів. Майбутні вступники відвідали навчальні та науково-дослідні лабораторії, кабінет тваринництва, які забезпечені сучасними приладами та обладнанням для виготовлення ковбасних виробів, виробів із соленого м'яса та м'ясних консервів й ознайомилися зі секретами технології та неперевершеністю смаку ковбасних виробів.

Відвідувачів щиро вразила дегустація ковбасних виробів та робота кафедри у напрямку професійної підготовки, оскільки представлені зразки виготовлені сьогоднішніми студентами.

 

 

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Випускниця і викладачка кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила докторську дисертацію

Напередодні новорічних свят сталася надзвичайна подія. Доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Людмила Буценко захистила дисертацію «Біологічні властивості і мікробно-рослинні взаємодії збудника базального бактеріозу агрофітоценозу пшениці» на здобуття наукового ступеня доктора біологічних наук за спеціальністю 03.00.07 «Мікробіологія» в Інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця і викладачка кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила докторську дисертацію 28 грудня 2020

NUFT Career Chance 2025: день другий

Другий день NUFT Career Chance 2025 став платформою живого спілкування між роботодавцями та здобувачами освіти, майданчиком для налагодження контактів, обміну інформацією та встановлення партнерських відносин. Учасників і гостей офлайн-дня тепло привітав ректор університету Олександр Шевченко, який зокрема зазначив, що попри виклики воєнного часу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

NUFT Career Chance 2025: день другий 05 листопада 2025