Н У Х Т

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

19 листопада 2018

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

День відкритих дверей НУХТ надав змогу майже трьом десяткам вступників двома групами відвідати кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів та взяти участь у майстер-класі «Вершина ковбасного мистецтва». Гостями кафедри були студенти-випускники Мирогощанського аграрного коледжу та структурних підрозділів НУХТ, зокрема Свалявського технічного коледжу, Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості, Полтавського коледжу харчових технологій, Смілянського коледжу харчових технологій та Коледжу ресторанного господарства.

Вдруге поспіль у день такого профорієнтаційного заходу представників навчальних закладів гостинно зустріли завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Людмила Пешук, відповідальний за профорієнтаційну роботу, доцент Ігор Страшинський, асистент Оксана Москалюк, завідувач лабораторії Марія Михайлова та студенти кафедри.

Скориставшись нагодою, гості глибше дізналися про здобутки за більш як півстолітню історію кафедри, її випускників, навчальну і наукову літературу колективу, яку використовують для підготовки фахівців даного напряму в інших навчальних закладах України, науково-дослідну роботу студентів, місця проходження їх практичної підготовки та перспективи подальшого працевлаштування технологів. Майбутні вступники відвідали навчальні та науково-дослідні лабораторії, кабінет тваринництва, які забезпечені сучасними приладами та обладнанням для виготовлення ковбасних виробів, виробів із соленого м'яса та м'ясних консервів й ознайомилися зі секретами технології та неперевершеністю смаку ковбасних виробів.

Відвідувачів щиро вразила дегустація ковбасних виробів та робота кафедри у напрямку професійної підготовки, оскільки представлені зразки виготовлені сьогоднішніми студентами.

 

 

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Вступникам до магістратури: алгоритм дій при виникненні помилок під час реєстрації е-кабінету

Сьогодні розпочинається подання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі здобутих раніше ступенів «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр». Під час реєстрації вступниками до магістратури електронного кабінету в системі можуть виникати помилки через розбіжності у даних документів, які зазначає вступник і які м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури: алгоритм дій при виникненні помилок під час реєстрації е-кабінету 16 серпня 2022

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ

Магістранти 1-го та 2-го років навчання кафедри економіки праці та менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» в рамках вивчення дисциплін «Методи стратегічного дослідження та моделювання в організації» і «Стратегічне управління конкурентними перевагами» зустрілися з менеджером зі збуту ТОВ «Стабітек», випускником кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ 21 вересня 2020

З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування»

Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, куратор першокурсників освітньої програми «Технології харчування» Володимир Польовик організував екскурсію до закладу ресторанного господарства виставкового центру «АККО Інтернешнл». Здобувачі академічної групи ХЧ-1-4 ознайомилися з роботою окремих цехів. організацією постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування» 10 жовтня 2024

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023