Н У Х Т

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior!

17 жовтня 2025

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior!

15-16 жовтня 2025 року базі Державного торговельно-економічного університету відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2025». Організатори заходу – Громадська спілка «Український кулінарний союз» та Державний торговельно-економічний університет запросили до участі фахові коледжі та профільні кафедри з усіх університетів України .

Подія об’єднала студентів, школярів старших класів та учнів профільних закладів вищої і професійно-технічної освіти, молодих фахівців з кулінарного і кондитерського мистецтва, які зустрілися, щоб обмінятися досвідом, продемонструвати талант і професійні навички.

Програмою конкурсу передбачалися практичні індивідуальні змагання за різноманітними номінаціями: «Страви сучасної української кухні», «Страви автентичної і етнічної кухні», «Best Street Food по-українськи», «Best Chef Junior», «Best Pastry», «Chef Junior».

Уперше організатори конкурсу запропонували номінацію «Best School Lunch» (шкільний ланч очима учнів) для школярів які представляли свої кулінарні шедеври для обіду в шкільній їдальні.

До журі конкурсу увійшли відомі ресторатори України та Європи а також викладачі фахових дисциплін із різних профільних університетів України.

Честь нашого університету на конкурсі захищав магістрант першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Дмитро Сапронов (група АЮ-1-2М), який виступив у номінації «Best Chef Junior» і виборов перше місце.

Старший викладач кафедри Володимир Польовик допоміг конкурсанту скласти концепції конкурсних страв, підібрати інгредієнти, врахувати особливості технології приготування, розробити оформлення й подання блюд і підготувати відповідну нормативно-технологічну документацію.

Готуватися до конкурсу та виступати здобувачеві освіти також допомагали доцентка кафедри Ірина Корецька і четвертокурсники-бакалаври Тарас Лагода та Артем Вишневський (група ХЧ-4-2).

Золота медаль переможця – результат наполегливого навчання, творчого підходу й тонкого смаку! Щиро вітаємо Дмитра з цим досягненням! Бажаємо наснаги й підкорення нових професійних висот! Вітаємо колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з черговим здобутком!

Опублікований: 17-10-2025
Читайте також:
У жвавому спілкуванні пройшла зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі слухачами підготовчого відділення

Професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда з метою популяризація спеціальностей інститутів та факультетів НУХТ провели профорієнтаційну онлайн-зустріч зі здобувачами підготовчого відділення університету на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Надія Левицька ознайомила сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У жвавому спілкуванні пройшла зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі слухачами підготовчого відділення 27 лютого 2024

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 січня 2020

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, завідувач кафедри, д.е.н., доцент Дарина Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.г.н., доцент Олена Харченко та студенти 1 курсу (10-12 групи) спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Основи туризмознавства» відвідали Софійський собор у центрі Києва -  пам'ятк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах 20 вересня 2018

Благодійність – у нас в крові!

На початку вересня Національний банк України спільно з Міністерством освіти та науки і Благодійним фондом «Таблеточки» розпочали благодійну акцію «Монетки дітям», що передбачала збір по всій Україні монет номіналом 25 копійок, які вже понад рік не є платіжними, й перерахування зібраних коштів на допомогу онкохворим дітям. Організатори запропонувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійність – у нас в крові! 22 листопада 2021