14 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Комплексне керування харчовим виробництвом», спікеркою якого виступила бізнес-аналітик, консультантка «TG Consulting» Анна Жулид.
Мета вебінару – ознайомлення наукової спільноти та професіоналів із налаштуванням ефективного управління виробництвом харчової продукції.
У програмі заходу були – огляд і структура довідників і аналоги сировини, планова калькуляція собівартості та планфактний аналіз, партійний облік і контроль якості (багаторівневий контроль, контроль якості готової продукції), tracebility партій, розрахунок потреб сировини та матеріалів (MRP 1), керування робочими центрами (MRP 2), управління рекламаціями.
Наші викладачі висловили подяку організаторам за цікавий і корисний професійний захід, інформацію з якого вони використовуватимуть при читанні лекцій та веденні практичних занять зі здобувачами освіти.