Н У Х Т

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

15 квітня 2022

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

14 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Комплексне керування харчовим виробництвом», спікеркою якого виступила бізнес-аналітик, консультантка «TG Consulting» Анна Жулид.

Мета вебінару – ознайомлення наукової спільноти та професіоналів із налаштуванням ефективного управління виробництвом харчової продукції.

У програмі заходу були – огляд і структура довідників і аналоги сировини, планова калькуляція собівартості та планфактний аналіз, партійний облік і контроль якості (багаторівневий контроль, контроль якості готової продукції), tracebility партій, розрахунок потреб сировини та матеріалів (MRP 1), керування робочими центрами (MRP 2), управління рекламаціями.

Наші викладачі висловили подяку організаторам за цікавий і корисний професійний захід, інформацію з якого вони використовуватимуть при читанні лекцій та веденні практичних занять зі здобувачами освіти. 

Опублікований: 15-04-2022
Читайте також:
На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені

10 червня кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з викладачами освітнього проєкту SchlaUA «Твоя українська школа в Мюнхені» організовано та проведено профорієнтаційну зустріч із учнями одинадцятих класів з метою їх ознайомлення з діяльністю нашого університету, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені 10 червня 2024

Студенти Вінницького коледжу НУХТ долучилися до акції «Здай кров - врятуй життя»

Вінницька обласна станція переливання крові потерпає від нестачі донорів. Студенти Вінницького коледжу нашого університету долучилися до акції «Здай кров – врятуй життя», що проходила в рамках тижня «Безпеки дорожнього руху». Понад 20 небайдужих молодих людей, віком від 18 років подарували шанс на життя, тим, для кого донорська кров – це єдина на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ долучилися до акції «Здай кров - врятуй життя» 26 листопада 2018

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 грудня 2023

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим

Як зробити вивчення складної теми не лише ефективним, але й захоплюючим? Нещодавнє практичне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв», що провела доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, стало чудовим прикладом того, як можна перетворити навчання на цікаву та інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим 13 вересня 2024