Н У Х Т

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

15 квітня 2022

Як налаштувати ефективне управління виробництвом харчової продукції дізнавалися наші викладачі

14 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Комплексне керування харчовим виробництвом», спікеркою якого виступила бізнес-аналітик, консультантка «TG Consulting» Анна Жулид.

Мета вебінару – ознайомлення наукової спільноти та професіоналів із налаштуванням ефективного управління виробництвом харчової продукції.

У програмі заходу були – огляд і структура довідників і аналоги сировини, планова калькуляція собівартості та планфактний аналіз, партійний облік і контроль якості (багаторівневий контроль, контроль якості готової продукції), tracebility партій, розрахунок потреб сировини та матеріалів (MRP 1), керування робочими центрами (MRP 2), управління рекламаціями.

Наші викладачі висловили подяку організаторам за цікавий і корисний професійний захід, інформацію з якого вони використовуватимуть при читанні лекцій та веденні практичних занять зі здобувачами освіти. 

Опублікований: 15-04-2022
Читайте також:
Тривають Державні комплексні кваліфікаційні екзамени

Студенти випускної  групи спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» денної форми навчання Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен. Студенти добросовісно підготувалися до іспиту, виявили достатній рівень знань із основних фахових дисциплін, довели ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають Державні комплексні кваліфікаційні екзамени 01 лютого 2017

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ

20 жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося багато цікавих заходів. Зокрема – ZOOM-зустріч колективу кафедри та Науково-технічної бібліотеки НУХТ щодо особливостей ведення профілів науковців у наукометричних базах даних. Викладачі кафедри вдячні завідувачці відділу інформаційних технологій бібліотеки Інні Путіліній за детальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ 24 жовтня 2023

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Попри складнощі воєнного часу, колектив університету не втрачає зв’язку з давніми партнерами й добрими друзями – закладами фахової передвищої освіти, випускники яких стають нашими кращими здобувачами освіти. Цього разу приємною нагодою відвідати фахові коледжі стали церемонії вручення дипломів цьогорічним випускникам. Наші викладачі залюбки долучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 липня 2023