18 липня відбувся прямий ефір за вимогами системи харчової безпечності та нормами НАССР від консалтингового агентства «PROFI CLUB Training», до якого долучилися й наші викладачі випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.
Разом із сертифікованою аудиторкою ТОВ «Західний центр розвитку бізнесу» Мартою Лушпак, сертифікованою аудиторкою «Фабрика UA консалтинг» Вікторією Облак і старшою викладачкою кафедри економіки, обліку та фінансів Інституту післядипломної освіти НУХТ Анною Блохіною учасники заходу розбиралися із вітчизняною законодавчою базою, говорили про важливість дотримання норм проєктування, гігієнічних вимог на підприємствах, необхідність проведення внутрішніх аудитів.
Слухачі отримали відповіді на всі свої питання, а також інформацію про онлайн-курс «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP».