Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у презентації результатів дослідження українських споживачів «Обізнаність та сприйняття органічних продуктів в Україні».
Дослідження було проведене ГС «Органічна ініціатива» у співпраці з дослідницькою компанією MZ Hub за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-українських програм «Органічна торгівля заради розвитку в Східній Європі (OT4D)» і «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP). Дослідження було проведене в квітні-травні 2024 року. В опитуванні взяли участь жителі п’яти найбільших міст України – Києва, Дніпра, Одеси, Львова та Харкова.
Інформацію презентації буде використано у навчальному процесі здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».
Колектив кафедри висловлює подяку організаторам за запрошення на такий цікавий захід і сподівається на подальшу співпрацю.