Н У Х Т

Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом

14 жовтня 2024

Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом

Викладачі університету здійснили робочу поїздку на Обухівський молочний завод (ТМ «Лукавиця»). Під час візиту вони ознайомилися з особливостями виробничого процесу, технологіями, що використовуються на заводі, та асортиментом молочних продуктів.

Основною метою візиту було налагодження взаємодії між навчальним закладом і підприємством. За підсумками зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю в рамках профорієнтаційної роботи, а також можливості проходження практики для здобувачів освіти.

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги

Студентка ІІ курсу відділення економіки і підприємництва відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» Анна Верхломчук із проєктом «Сонячний дах» (керівник – викладач історії Ігор Онісімов) стала призеркою обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги 13 січня 2022

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом

Управлінці персоналом початкових курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління побували на зустрічі з Оленою Мисник – дизайнером, засновницею хендмейд брендів «Медова Шафа», «myBOOKmark» та однією з героїнь проекту про молодих підприємців «Створюй в Україні». Модератором зустрічі виступила молодіжна громадська організація East-West Bu...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом 08 лютого 2017

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022

Час біжить, залишаючи спогади...

Як показують дослідження, для переважної більшості людей не лише улюблені речі створюють сприятливу атмосферу на роботі, а велике значення мають теплі стосунки у колективі. У цьому зайвий раз змогли впевнитися і співробітники кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, коли 16 вересня 2021 року на засідання кафедри із дружнім візитом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час біжить, залишаючи спогади... 22 вересня 2021