Н У Х Т

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

31 січня 2019

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста.

Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу були нагороджені грамотами. Серед них: Анастасія Павлик, Даяна Тютюнник, Дарина Кулик, Віталіна Чернявська, Анна Калашник, Антон Костель.

Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.

Група ХП-06 залишила яскравий слід на сторінках літопису коледжу – вони є неодноразовими переможцями коледжу «Краща група року»; переможцями і призерами фахових конкурсів, активні учасники художньої самодіяльності.

Бажаємо випускникам подальших успіхів і здобутків у професійній діяльності!

Опублікований: 31-01-2019
Читайте також:
Спортивна профорієнтація

Для профорієнтації в нагоді стає все. І спорт також. У м. Сміла на відкритому баскетбольному майданчику відбувся міський товариський турнір із стрітболу (баскетбол 3 на 3) за участю команд «Освіта-1», «Освіта-2», «Коледж-1», «Коледж-2». Учасників змагань підтримала танцювальна група «ШТОРМ». У наполегливій та цікавій боротьбі переможцем стала ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивна профорієнтація 29 червня 2021

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 01 березня 2023

Диплом бакалавра міжнародних економічних відносин – DONE!

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ завершився захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності «Міжнародні економічні відносини», який продемонстрував достатньо високу якість робіт. Найбільш цікавими були захисти Дар’ї Зимухи (тема кваліфікаційної роботи – «Вплив факторів на інвестиційну привабливість економіки країни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом бакалавра міжнародних економічних відносин – DONE! 18 червня 2021

Активна позиція викладачів і магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Для демонстрації відвідувачам міжнародної виставки «Upakovka» випускові кафедри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого підготували комплекс науково-методичних матеріалів. Виставка працює в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій, що розпочав роботу 10 вересня у Міжнародному виставковому центрі у Києві. А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна позиція викладачів і магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого 10 вересня 2019