Н У Х Т

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

31 січня 2019

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста.

Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу були нагороджені грамотами. Серед них: Анастасія Павлик, Даяна Тютюнник, Дарина Кулик, Віталіна Чернявська, Анна Калашник, Антон Костель.

Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.

Група ХП-06 залишила яскравий слід на сторінках літопису коледжу – вони є неодноразовими переможцями коледжу «Краща група року»; переможцями і призерами фахових конкурсів, активні учасники художньої самодіяльності.

Бажаємо випускникам подальших успіхів і здобутків у професійній діяльності!

Опублікований: 31-01-2019
Читайте також:
Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

Відбулося засідання кафедри технології цукру і підготовки води у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Skype. Під час засідання були обговорені результати захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу, а також стан виконання ними дипломних проектів. Значна увага була приділена навчанню здобувачів 1-3 курсу та магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води 08 травня 2020

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми!

На останньому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарантка – доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салавор). «За» проголосували всі 20 членів НАЗЯВО, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми! 03 грудня 2024

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Менеджерка проєкту «HOTELMATRIX» і менеджерка з розвитку бізнесу Ліза Руделева прочитала лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі». Онлайн-зустріч була присвячена сучасним інструментам бенчмаркінгу, що використовуються в го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 червня 2021