Н У Х Т

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

25 лютого 2019

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм».

Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н, доцент Дарія Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.н.держ.упр. Олена Розметова і асистент кафедри Уляна Бігун (секретар ЕК).

Усі дні стали хвилюючими як для 30 випускників, так і для викладачів-керівників кваліфікаційних робіт. Та всі магістри виправдали сподівання, оскільки роботи були виконані на актуальну тематику розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в Україні, на високому науковому рівні, із застосуванням сучасного інструментарію економічних і географічних досліджень.

За результатами захисту дипломних магістерських робіт дев’ятеро випускників-магістрів – Ганна Колісніченко, Валентина Михайленко, Сніжана Парфило, Марина Петренко, Софія Срібна, Ольга Таран, Поліна Чернякова, Олена Чухіна та Олена Цишек рекомендовані для отримання червоного диплому.

Варто зауважити, що тематика дипломних робіт була спрямована на розвиток туристичної сфери, і всі студенти запропонували реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг. Отож, відзначивши високий рівень підготовки студентів і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації

Магістранти першого курсу освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» разом із доценткою кафедри технології цукру і підготовки води Світланою Шульгою у рамках вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» відвідали методичний семінар «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації 17 жовтня 2024

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club

Сьогодні науковці приділяють багато уваги життю на інших планетах. І, напевно, кожний із нас запитував себе: «До відкриття яких горизонтів скеровує нас наука?». Щоб відповісти студенти збірної групи ТІ-1-8+9 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «Інтерстеллар». Сюжет із самого початку зан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club 08 грудня 2021

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD)

23 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.007  аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Анатолій Михайлов успішно захистив  дисертацію «Розроблення методів проєктування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв». Науковий керівник – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) 25 червня 2021

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів «Шалена шкварка», «Козацька броварня», «Viva Olivе» та «The Mix» Платон Cаєнко. Студенти довго очікували на зустріч із ним, тому намагалися «ухопити»  кожне слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності 29 березня 2018