Н У Х Т

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

25 february 2019

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм».

Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н, доцент Дарія Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.н.держ.упр. Олена Розметова і асистент кафедри Уляна Бігун (секретар ЕК).

Усі дні стали хвилюючими як для 30 випускників, так і для викладачів-керівників кваліфікаційних робіт. Та всі магістри виправдали сподівання, оскільки роботи були виконані на актуальну тематику розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в Україні, на високому науковому рівні, із застосуванням сучасного інструментарію економічних і географічних досліджень.

За результатами захисту дипломних магістерських робіт дев’ятеро випускників-магістрів – Ганна Колісніченко, Валентина Михайленко, Сніжана Парфило, Марина Петренко, Софія Срібна, Ольга Таран, Поліна Чернякова, Олена Чухіна та Олена Цишек рекомендовані для отримання червоного диплому.

Варто зауважити, що тематика дипломних робіт була спрямована на розвиток туристичної сфери, і всі студенти запропонували реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг. Отож, відзначивши високий рівень підготовки студентів і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт!

Published on: 25-02-2019
Read also:
Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристично...

READ YOURSELF

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу 26 april 2019

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

READ YOURSELF

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 march 2019

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової. Науковий консультант – професор ...

READ YOURSELF

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 april 2019