Н У Х Т

Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 листопада 2020

Новації органічної освіти вивчали доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь у V Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 4 листопада за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта».

Основною метою конференції є об’єднання зусиль галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, а також інших осіб, зацікавлених у виробництві, переробленні безпечної та якісної органічної продукції, збереженні і використанні природних ресурсів.

Досвідом органічної освіти ділилися доповідачі із Азербайджану та Киргизстану, а також директор з питань досліджень, розвитку та інновацій FiBL Кнут Шмідтке (Швейцарія).

Організатори заходу сподіваються, що конференція сприятиме динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні, запровадженню та удосконаленню інноваційних органічних технологій в аграрній і переробній галузях.

У рамках конференції відбувся конкурс наукових статей на тему органічного агровиробництва (маркетингу), який провели Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Федерація органічного руху України за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства» Переможцем конкурсу (І місце) визнана робота доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Інни Зінченко та Наталії Фалендиш. Вітаємо!

Опублікований: 06-11-2020
Читайте також:
Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців 16 червня 2020

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії

Через пандемію коронавірусу освітні платформи Coursera, Prometheus відкрили безкоштовний доступ до своїх курсів для дистанційного навчання. Тут можна знайти корисну і цікаву інформацію, як для студентів, так і для викладачів із чималими професійними досягненнями. В.о. завідувачки кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії 24 квітня 2020

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

За підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва», етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Серед найталановитішої і найамбітнішої молоді змогла виділитися студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету Анастасія Петренко. Вона с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий студент-спортсмен м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 07 березня 2018

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами! 20 лютого 2025