Н У Х Т

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

22 жовтня 2019

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика».

Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десертів, фруктів, хлібобулочних виробів, які студенти приготували своїми руками.

Різноманітні конкурси, в яких взяли участь всі охочі, додали святкового веселого настрою.

Цього ж дня на відзначення Дня захисника України студентська рада провела квест «Від козацтва до УПА. Історія української звитяги».

Сім локацій повинні були пройти учасники квесту та показати свої знання з історії козаччини, УПА, побуту, звичаїв і традицій українських лицарів. На кожній із локацій студентів чекав кошовий з цікавими завданнями. У ході квесту у пригоді стали знання з історії, географії,уміння малювати, спритність і кмітливість.

Найкращою стала команда «Шабля » групи КОБ-20;
2 місце посіла команда « Відвага» групи КОБ-21;
3 місце – « Козацький рід» групи ПАП-10.

Колектив Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму щиро вітає працівників університету з ювілеєм:

«Нехай досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців і виховання молоді й надалі служитиме зміцненню нашої держави. 

Щиро зичимо колективу НУХТ нових звершень, професійних успіхів, здійснення найпрекрасніших сподівань та задумів на благо коледжу, університету, українського народу, зміцнення та процвітання України! Щастя вам, радості, добра та благополуччя, творчої наснаги та успіхів!» – говориться у вітанні.

Опублікований: 22-10-2019
Читайте також:
Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела планове відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (група МП-1-8). Тема заняття – «Ukraine. The Economy of Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 жовтня 2023

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92

11 квітня до університету завітали чергові гості – учні 9-го класу загальноосвітньої школи №92 м. Києва. Цікаву й пізнавальну програму знайомства з нашим навчальним закладом для них організували фахівці Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Завідувач Підготовчого відділення Валентина Ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша зустріч із НУХТ дев’ятикласників київської школи №92 11 квітня 2019

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»

Здобувачі груп МН-2-6 і МН-2-7 освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках вивчення дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» відвідали Всеукраїнський тиждень харчових технологій – 29-ту Міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, 21-у Міжнародну виставку пакувального облад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» 16 вересня 2021

Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

Продовжуються секційні засідання VIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвяченої 135-річчю університету. Роботу секції «Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 06 листопада 2019