Н У Х Т

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

22 жовтня 2019

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика».

Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десертів, фруктів, хлібобулочних виробів, які студенти приготували своїми руками.

Різноманітні конкурси, в яких взяли участь всі охочі, додали святкового веселого настрою.

Цього ж дня на відзначення Дня захисника України студентська рада провела квест «Від козацтва до УПА. Історія української звитяги».

Сім локацій повинні були пройти учасники квесту та показати свої знання з історії козаччини, УПА, побуту, звичаїв і традицій українських лицарів. На кожній із локацій студентів чекав кошовий з цікавими завданнями. У ході квесту у пригоді стали знання з історії, географії,уміння малювати, спритність і кмітливість.

Найкращою стала команда «Шабля » групи КОБ-20;
2 місце посіла команда « Відвага» групи КОБ-21;
3 місце – « Козацький рід» групи ПАП-10.

Колектив Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму щиро вітає працівників університету з ювілеєм:

«Нехай досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців і виховання молоді й надалі служитиме зміцненню нашої держави. 

Щиро зичимо колективу НУХТ нових звершень, професійних успіхів, здійснення найпрекрасніших сподівань та задумів на благо коледжу, університету, українського народу, зміцнення та процвітання України! Щастя вам, радості, добра та благополуччя, творчої наснаги та успіхів!» – говориться у вітанні.

Опублікований: 22-10-2019
Читайте також:
Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 вересня 2022

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками

Приємно, коли випускники не забувають університет і своїх викладачів, навідують Альма матер та діляться своїми здобутками. До НУХТ завітав легендарний випускник кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Богдан Лук’яненко. Взявши від навчання в університеті все по максимуму, зокрема, активно займаючись дослідницькою роботою, вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками 16 вересня 2020

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки 25 лютого 2019

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулися відкриті заняття. Професорка, д.т.н. Марина Білько прочитала лекцію «Виробництво мадери» з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 4» для здобувачів 4 курсу збірної групи ТБ-4+СК напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Лекція проходила у вигляді ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 жовтня 2020