Н У Х Т

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності

08 вересня 2022

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності

5 вересня за ініціативи гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорки Тетяни Сильчук та в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася дружня онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання, які невдовзі розпочнуть виконання кваліфікаційної роботи.

Модератором освітнього заходу, організованого з використанням технологій дистанційного навчання, був відповідальний за атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», доцент кафедри Олександр Люлька.

Протягом зустрічі розглянули низку важливих питань, які хвилюють кожного здобувача вищої освіти під час написання кваліфікаційної роботи.

Одним із головних пріоритетів магістрантів є дотримання принципів академічної доброчесності, тому у фокусі освітньої зустрічі була академічна етика та регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт. Модератори зустрічі, досвідчені викладачі приділили увагу: основним регламентуючим документам НУХТ щодо академічної етики; критеріям дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; видам порушень академічної доброчесності; академічній відповідальності за порушення принципів і правил академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; особливостям перевірки кваліфікаційних робіт системою Unicheck; значенню показників оцінювання унікальності кваліфікаційних робіт; безкоштовним програмам та інтернет-ресурсам для визначення відсотку унікальності.

Дружня ділова атмосфера зазвичай сприяє дотриманню академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу, тому її формуванню науково-педагогічний колектив кафедри завжди приділяє посилену увагу. 

Опублікований: 08-09-2022
Читайте також:
У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019

Свято для випускників сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв»

3 березня 2020 р. відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам-випускникам сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв». У церемонії взяли участь начальник навчально-методичного відділу університету Валерій Виговський, керівник програми, професор кафедри біотехнології продуктів брод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для випускників сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв» 04 березня 2020

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях». Одним із вдалих прикладів таких проектів є квес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом 30 листопада 2018

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024