Н У Х Т

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності

08 вересня 2022

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності

5 вересня за ініціативи гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорки Тетяни Сильчук та в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася дружня онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання, які невдовзі розпочнуть виконання кваліфікаційної роботи.

Модератором освітнього заходу, організованого з використанням технологій дистанційного навчання, був відповідальний за атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», доцент кафедри Олександр Люлька.

Протягом зустрічі розглянули низку важливих питань, які хвилюють кожного здобувача вищої освіти під час написання кваліфікаційної роботи.

Одним із головних пріоритетів магістрантів є дотримання принципів академічної доброчесності, тому у фокусі освітньої зустрічі була академічна етика та регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт. Модератори зустрічі, досвідчені викладачі приділили увагу: основним регламентуючим документам НУХТ щодо академічної етики; критеріям дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; видам порушень академічної доброчесності; академічній відповідальності за порушення принципів і правил академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; особливостям перевірки кваліфікаційних робіт системою Unicheck; значенню показників оцінювання унікальності кваліфікаційних робіт; безкоштовним програмам та інтернет-ресурсам для визначення відсотку унікальності.

Дружня ділова атмосфера зазвичай сприяє дотриманню академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу, тому її формуванню науково-педагогічний колектив кафедри завжди приділяє посилену увагу. 

Опублікований: 08-09-2022
Читайте також:
Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg

Нещодавно група студентів-менеджерів разом із доценткою Іриною Тюхою мала унікальну можливість відвідати пивоварний завод Carlsberg – одного з лідерів світового ринку пивоваріння. Здобувачі освіти познайомилися з історією компанії, принципами виробництва та якісного контролю. Їм продемонстрували всі етапи створення пива – від підбору інгредієнтів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg 20 березня 2025

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «ОРГАНІЧНИЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ», яка відбулася 23 вересня у змішаному форматі. Захід організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та громадською спілкою «Органічна ініціатива» у партнерстві з ЛМГО «Екотерра», Інформаційним центром «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 вересня 2024

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології

17 квітня 2021 року з використанням платформи відеоконференцій Zoom відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології. Його учасниками стали переможці І туру – старшокласники з різних міст України – з Києва, Броварів, Андрушівки, Рівного. Члени предметно-методичної комісії, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології 19 квітня 2021