Н У Х Т

Педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ підтвердили свою кваліфікацію

01 квітня 2021

Педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ підтвердили свою кваліфікацію

31 березня 2021 року у відокремленому структурному підрозділі « Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулося засідання атестаційної комісії, на якому розглядалось питання «Про атестацію педагогічних працівників на відповідність займаній посаді та присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій і педагогічних звань».

Атестація відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Протягом начального року члени атестаційної комісії аналізували професійну діяльність педагогічних працівників: навчально-методичне забезпечення предметів, якість підготовки майбутніх спеціалістів, видання навчально-методичної літератури, використання інноваційних технологій навчання. Голови циклових комісій активно долучалися до аналізування фахової підготовки і педагогічної майстерності педагогів.

На підставі висновків, характеристик педагогічних працівників атестаційна комісія констатувала, що всі педагоги володіють прогресивними методами і прийомами, навчання, використовують в освітньому процесі сучасні технології, забезпечують належний рівень засвоєння навчальних програм студентами, працюють над підвищенням свого фахового рівня і педагогічної майстерності.

На засіданні атестаційної комісії про свою педагогічну діяльність звітували шість педагогічних працівників коледжу, згідно з рішенням атестаційної комісії всі вони пройшли атестацію.

Вітаємо педагогів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ із проходженням атестації, бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, успіхів у нелегкій, але необхідній справі формування особистості майбутніх фахівців та не зупинятися на досягнутому.

Опублікований: 01-04-2021
Читайте також:
Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету

22 серпня виповнюється 130 років від дня народження Костя Степановича Буревія (справжнє ім’я – Костянтин Степанович Сопляков, псевдоніми – Едвард Стрiха, Кость Соколовський, Варвара Жукова, Нехтенборенг) (1888-1934 рр.) – українського поета, драматурга, театрознавця, літературного критика, перекладача, громадського і політичного діяча. Кость Бурев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету 20 серпня 2018

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах

Міністерство освіти і науки розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах. Документ передбачає організацію мовних курсів та інтенсивів, володіння англійською мовою на рівні не менш як В1 стане обов’язковою умовою для вступу, В2 – для випуску, частину профільних дисциплін пропонують зробити англомовними та проводити рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах 15 липня 2019

Тиждень циклової комісії спеціальності «Харчові технології» у ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ»

11 жовтня 2021 року заходом «Паштет та масло – легко і смачно», організованим викладачками Ніною Василевською, Тамілою Михайлик і Ніною Дерягою, у відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж НУХТ» розпочався традиційний тиждень циклової комісії спеціальності 181 «Харчові технології». Участь у процесі виготовлення печінкового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Харчові технології» у ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» 20 жовтня 2021

Профспілка НУХТ – на захисті Спілчан!

6 лютого 2024 року відбулося чергове засідання Профкому співробітників НУХТ. Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені звіти голів комісій Профкому: Світлани Скоморохової, Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Тетяни Янюк та Оксани Топчій. Далі розглянули і схвалили плани роботи всіх комісій Профкому та план ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка НУХТ – на захисті Спілчан! 12 лютого 2024