Н У Х Т

Майстер-класи для майбутніх вступників…

01 лютого 2018

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 та КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. Під час  майстер-класів учні самостійно виготовили тістечка та спробували їх на смак.

Заходи проводилися з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору ними місця майбутнього навчання. Тож школярі отримали інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальності, за якими здійснюється підготовка спеціалістів.

Наприкінці зустрічі учні відвідали аудиторію спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Опублікований: 01-02-2018
Читайте також:
Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром. 22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри – випуск 2023! 27 березня 2023

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів

У лютому 2020 року до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів. SES – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва, провідна громадська організація Німеччини, яка об’єднує фахівців і керівних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів 02 грудня 2020

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 18 листопада 2020

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу

У нашому університеті існує гарна практика щодо дотримання принципів академічної доброчесності. У розвиток цієї політики було прийняте рішення вченої ради університету про підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності  учасниками освітнього процесу. Про академічну доброчесність говорили з магістрантами першого курсу освітньої прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи академічної доброчесності обговорювали з магістрантами першого курсу 14 жовтня 2022