Н У Х Т

Майстер-класи для майбутніх вступників…

01 лютого 2018

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 та КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. Під час  майстер-класів учні самостійно виготовили тістечка та спробували їх на смак.

Заходи проводилися з метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору ними місця майбутнього навчання. Тож школярі отримали інформацію про навчальний заклад, матеріально-технічну та навчальну базу, роботу підготовчих курсів, спеціальності, за якими здійснюється підготовка спеціалістів.

Наприкінці зустрічі учні відвідали аудиторію спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Опублікований: 01-02-2018
Читайте також:
Менеджери персоналу у тренді: працевлаштування працівників з інвалідністю

6 березня здобувачі 2-3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн-вебінарі «Зміни у законодавстві щодо працівників з інвалідністю» від провідної експертки з трудового законодавства «Експертус кадри» Олени Петровської. Спікерка зазначила, що зміни у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери персоналу у тренді: працевлаштування працівників з інвалідністю 06 березня 2025

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик»

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» 2-го та 3-го року навчання поспілкувалися з головним колористом ТОВ «Астра-Косметик» Іриною Івченко на тему «Барвники та пігменти в декоративній косметиці». Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик» 24 травня 2021

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик на тему «Основні підходи щодо використання харчових добавок у різних галузях харчової промисловості країн ЄС». Одне із питань теми стосувалося харчових добавок, які поліпшують колір харчових продуктів. Вивчення цієї теми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 жовтня 2023

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

На календарі лише 5 вересня, а на кафедрі біотехнології і мікробіології наче перед сесією: всі студенти з книгами, методичками та трішки наляканими очима. Ні, це не студенти-боржники, а третьокурсники, які протягом осіннього семестру будуть знайомитися з профільними кафедральними предметами. Цьогоріч їх ряди поповнилися повноцінною групою студентів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики 06 вересня 2018