Н У Х Т

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

10 вересня 2021

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли.

9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю.

Ця гра виникла більше п’яти тисяч років тому, але актуальною залишається і досі. Перші шашки археологи знайшли в шумерському місті Ур. За літописами ця гра була поширена в Єгипті, Давній Греції та Римській імперії. Згодом вона розповсюдилася на арабський світ і Середньовічну Європу. Зараз шашки поширені по всьому світу і залишаються популярною грою, яка вже має багато комп’ютерних версій.

І все тому, що шашки – це не просто гра, а інтелектуальний вид спорту! А в спорті, як і в навчанні, біотехнологи не пасуть задніх!

Найкращими серед найкращих стали:

Олена Світочна (група ЕК-2-5)  і Богдан Поліщук ( група БТ-1-4) – І місце;
Олександра Пархомова (група БТ-1-1) і Михайло Галецький (група БТ-2-1) - ІІ місце;
Руслана Москаленко (група БТ-1-4) і Олександр Золотар (група БТ-2-1) - ІІІ місце.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів! Та важливо пам’ятати, що факультетський турнір – це не тільки протистояння, але і взаємодія. За час карантину всі скучили за живим спілкуванням, і така позанавчальна зустріч – гарний привід поспілкуватися у неформальній обстановці.

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою

З позицій повсякдення, 90 років – це вік довгожительства людини. Одна з перших асоціацій – це дідусь або бабуся, оточені численними дітьми, онуками та правнуками, умудрені досвідом, але притому молоді в душі і завжди раді ділитися знаннями. «Дев’яносторічна» наукова конференція – не виняток. Вона збирає навколо себе численних молодих учених, аспір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою 15 квітня 2024

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів. Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі! 10 травня 2019

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 квітня 2023

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску Тетяна Роман, Ольга Дацюк, Оксана Добровольська та ін. Приємно, що випускники дякували за хорошу освіту, надану можливість використовувати технологічні знання у своїй фаховій діяльності. Також староста Тетяна Роман зазначила, що велика цінність – друзі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску 30 травня 2018