Н У Х Т

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

21 вересня 2020

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави.

Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце.

Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion Espresso Bar» Андрій Вальчук – 3 місце.

Конкурс «Cofftails» для барменів і барист був спільно організований брендом коньяку «Courvoisier» та закладом «БарменДиктат». Учасники конкурсу мали приготувати авторський коктейль, якій містить два обов’язкових інгредієнти – свіжозмелену каву та коньяк «Courvoisier».

Викладачі неймовірно пишаються успіхами своїх випускників і бажають нових професійних перемог. Тільки вперед! А студенти факультету з нетерпінням чекають на авторські майстер-класи з барного мистецтва від Владислава і Андрія.

Хочете спробувати найкращі коктейлі і кавові напої? Завітайте до закладів наших випускників!

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
Передостанній рубіж долають бакалаври

Добігає кінця важливий період життя наших здобувачів освіти. І хоча це лише завершення навчання у бакалавраті, і хтось прийме відповідальне рішення продовжити навчання в магістратурі, частина нинішніх здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології покине рідне для них за стільки років місце і продовжить своє життя вже на ниві праці. Основні періо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній рубіж долають бакалаври 06 червня 2022

Вручено сертифікати випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Протягом двох місяців, з 19 вересня по 15 листопада, під керівництвом професорки кафедри Тетяни Сильчук слухачі програми вивчали особливості функціонування підприємств готельно-ресторанног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручено сертифікати випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 22 листопада 2024

Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів

19 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології – тріумфальний день!  У цей день усі студенти 4 курсу почули завітні слова - «Присвоїти кваліфікацію фахівець з біотехнології». Останній день захисту почався з гарних емоцій. На кафедру завітала інженер-технолог відділу управління якістю ПрАТ «Інфузія» Олена Ткаченко, випускниця кафедри 20...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботодавці знову відвідали захисти бакалаврів-біотехнологів 20 червня 2018

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6. На занятті були присутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи 06 квітня 2018