Н У Х Т

Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води

01 червня 2020

Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води

Долаючи карантин і не зупиняючи навчальний процес, кафедра технології цукру і підготовки води йде у ногу зі сучасними технологіями та тестує нові інформаційні рішення для залучення великої кількості студентів до лекцій у реальному часі.

28 травня 2020 р. за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM доцент кафедри Наталія Романченко прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Харчові технології. Технологія цукру і полісахаридів» для студентів денної форми навчання груп ТІ-ІІ-1 і ТІ-ІІ-2. Тема лекції – «Отримання цукру. Вимоги нормативної документації до білого цукру».

На лекції були присутні начальник навчально-методичного відділу, професор Валерій Виговський, завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, доктор технічних наук, професорка Наталія Гусятинська та викладацький склад кафедри. Онлайн-лекцію прослухали більше 40 студентів.

Присутні відзначили, що лектор вільно оперувала технічними формулюваннями для викладання матеріалу та надавала ґрунтовні, зрозумілі відповіді на питання студентів. Викладення матеріалу супроводжувалося презентацією з використанням апаратурно-технологічних схем, фото та рисунків нового обладнання, таблиць і формул.

Під час лекції студенти вдосконалювали свої навички використання програми ZOOM, давали правильні відповіді в чаті на задані викладачем запитання, чим довели, що  підчас карантину матеріал може викладатися і сприйматися дистанційно.

Впевнені, що, незважаючи, на всі складнощі карантинного періоду, викладачі і студенти  гідно справляються з викликом дистанційного навчання та сподіваємося на швидку зустріч у реалі.

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
Креативний підхід до розкриття теми приніс нашій магістрантці призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Цього року II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Економіка підприємства» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України відбувся на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На Конкурс була представлена наукова робота магістрантки кафедри еко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до розкриття теми приніс нашій магістрантці призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 19 квітня 2021

Актуальні питання промислової теплоенергетики

Засідання секції 18 «Промислова теплоенергетика» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулося на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Роботу науковців очолив д.т.н., професор Валентин Петренко. Протягом чотирьох годи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання промислової теплоенергетики 12 квітня 2024

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

15 травня 2025 року відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій. Цьогоріч сертифікати отримали 76 слухачів, і що важливо – подія пройшла у змішаному форматі: як офлайн, в рамках Дня вступника НУХТ, так і онлайн, що дало можливість усім охочим долучитися незалежно від місц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу! 16 травня 2025

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки 11 березня 2020