Н У Х Т

Благоустрій закладу – вимога сьогодення

01 вересня 2020

Благоустрій закладу – вимога сьогодення

Не зважаючи на сучасні виклики, що постають перед суспільством та економікою через пандемію COVID-19, відокремлений структурний підрозділ «Полтавський фаховий коледж НУХТ» продовжує роботу щодо покращення благоустрою закладу. Зокрема, до початку нового навчального року на сьомому поверсі гуртожитку був зроблений поточний ремонт на кухні, у житлових кімнатах, блоках, санвузлах, замінені двері, вікна, відновлена підлога новими кахлями.

Адміністрація коледжу докладає максимум зусиль для того, щоб студентам було комфортно та затишно.

Гуртожиток – це друга домівка для кожного з мешканців під час навчання в коледжі. У ньому вони відпочивають, готуються до занять, змістовно проводять вільний час. Тому покращення санітарно-побутових умов проживання є вимогою сьогодення для адміністрації закладів освіти, які піклуються про своїх студентів. 

Опублікований: 01-09-2020
Читайте також:
Чорнобильська катастрофа: без права на забуття!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу серед здобувачів різних факультетів та інститутів НУХТ. Відбулися тематичні бесіди щодо історії цієї техногенної катастрофи, її наслідків. Також згадали окупацію ЧАЕС у 2022 році. Викладачі й студенти вшанували пам’ять жертв ава...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття! 29 квітня 2024

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Менеджерка проєкту «HOTELMATRIX» і менеджерка з розвитку бізнесу Ліза Руделева прочитала лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі». Онлайн-зустріч була присвячена сучасним інструментам бенчмаркінгу, що використовуються в го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 червня 2021

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували власні інформаційні продукти – науково-бібліографічні покажчики. Їх перелік представлено у розділі «Видання НТБ» на сайті бібліотеки. Головна мета покажчика – сприяти спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах 14 серпня 2023

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018