Н У Х Т

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

28 червня 2024

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

Триває активне співробітництво нашого університету з французькими виноробними організаціями, започатковане спільно з українською корпорацією по вину і виноградарству «Укрвинпром».

Наразі професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько у складі української делегації відвідала La Cité du Vin у Бордо, де у рамках підготовки до третього Всеукраїнського відбору офіційних вин-амбасадорів 2024 року для Фонду Культури та Цивілізації Вина обговорювали технічні питання щодо відбору та майбутні спільні проєкти, спрямовані на популяризацію культури вина.

Крім того, викладачка представляла наш університету на підписанні Угоди про співпрацю між вісьмома французькими та українськими установами, що відбулося у рамках попередньо підписаного Меморандуму між «Укрвинпром», Національним університетом харчових технологій та Interco Nouvelle-Aquitaine.

Ця співпраця відкриває нові горизонти для українських виноробів, створюючи умови для обміну досвідом, підготовки висококваліфікованих кадрів і реалізації інноваційних проєктів у виноробній галузі.

Раді сприяти розвитку виноробної індустрії України і підготовкою висококваліфікованих кадрів, і шляхом втілення спільних з французькими колегами проєктів, що неодмінно допоможе їй вийти на новий рівень якості та конкурентоспроможності.

Опублікований: 28-06-2024
Читайте також:
Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019

Per aspera ad magisterium

Шлях до омріяної професії, до улюбленої справи свого життя ніколи не буває простим, а часом видається і досить тернистим.. Ще на етапі вступних випробувань до магістратури здобувачка освіти кафедри біотехнології і мікробіології Софія Цапко розуміла, що свій магістерський проєкт хотіла б присвятити дослідженню особливих властивостей грибів. При фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Per aspera ad magisterium 18 грудня 2020

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців!

Щороку, третього четверга травня Україна святкує Всесвітній день вишиванки. Це свято національної єдності, метою якого є збереження споконвічних народних традицій  і об’єднання українців навколо вишиванки – святині, яка  несе в собі духовне багатство, традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Кожного року кафедра гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців! 21 травня 2020

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 вересня 2025