Н У Х Т

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

29 листопада 2021

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, який відповідає твоїм цінностям.

Серед спікерів майстер-класів – фахівці-практики Республіки Казахстан: начальник відділу з дослідження ринку Efes Kazakhstan, менеджер з маркетингу та PR Head Hunter, менеджер з корпоративних зв’язків Mars Kazakhstan, маркетолог DASM Group, бізнес-тренер корпоративної академії Magnum, спеціаліст з організаційного розвитку The Cleveland Model OD Magnum Cash&Carry.

Лектори ділилися власним професійним досвідом, особливостями корпоративної культури у казахстанських організаціях і головне – прагнули допомогти учасникам із вибором компанії для комфортного працевлаштування.

У слухачів вебінару була можливість пройти тестування, щоб перевірити набуті знання і навички, навчитися оформляти резюме міжнародного зразка і взяти участь у розіграші подарунків.

Наші здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» прокачали свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном.

Опублікований: 29-11-2021
Читайте також:
Підкорення спортивних висот

4-5 листопада 2023 року в м. Полтава відбулася Матчева зустріч-2023 (Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування та Особистий Чемпіонат Полтавської області). У змаганнях брали участь 34 команди з 236 спортсменів із 9 областей України, м. Києва та Норвегії. Організаторами змагань виступили управління молоді та спорту Полтавської ОВА, ВП ФСОУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорення спортивних висот 07 листопада 2023

Профорієнтаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Днями відбулося тісне спілкування викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лади Коваленко зі студентами спеціальності «Туризм» економіко-правового технікуму при МАУП. На зустрічі обговорювали перспективи подальшого навчання за спеціальністю «Туризм», і, звичайно ж, знайомилися з НУХТ – саме тим закладом, де готують фахівців сфери ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 жовтня 2021

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2020

Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911»

На запрошення доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Євгена Харченка генеральний директор компанії «Elevator 911» Руслан Мартиненко в рамках дисципліни «Інновації в зернових технологіях» прочитав онлайн-лекцію «Інноваційні технології в сушінні зерна» для здобувачів вищої освіти першого курсу, освітнього ступеня «Магістр», спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911» 10 листопада 2021