Н У Х Т

У фахових коледжах НУХТ триває вступна кампанія

19 серпня 2020

У фахових коледжах НУХТ триває вступна кампанія

До структури навчально-наукового комплексу нашого університету входять 11 фахових коледжів, розташованих у всіх регіонах України, де здійснюється підготовка за освітньо-професійними ступенями «фаховий молодший бакалавр» і «кваліфікований робітник». Вступати до них можуть випускники загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв) на основі базової середньої освіти (після 9 класів) і на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класів). Випускники наших коледжів вступають до університету одразу на другий або третій курс і навчаються за скороченою формою.

Наразі триває вступна кампанія, як у НУХТ, так і у його відокремлених структурних підрозділах - коледжах. Лишилося всього кілька днів до завершення прийому документів.

Нагадаємо, що цього року прийом документів до закладів фахової передвищої освіти був розведений у часі – вступники на основі базової середньої освіти подавали документи з 30 червня по 13 липня, а вступники після 11 класів – з 13 по 22 серпня.

Проте, керівники закладів фахової передвищої освіти звернулися з клопотанням до Міністерства освіти і науки України щодо можливості продовження вступної кампанії для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» на основі базової загальної середньої освіти.

Відомство пішло на зустріч вступникам і колективам коледжів і, враховуючи особливості проведення вступної кампанії 2020 року, зумовлені реалізацією заходів із метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, вступ на здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» на основі базової загальної середньої освіти за кошти фізичних або юридичних осіб продовжило.

Прийом заяв та документів цієї категорії вступників додатково здійснюється з 1 серпня до 18:00 години 22 серпня. Вступні іспити, творчі конкурси проводитимуться з 23 до 29 серпня включно. Рейтингові списки вступників мають бути оприлюднені не пізніше 12:00 годин 31 серпня 2020 року. Вступники, які отримали рекомендації для навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, повинні виконати вимоги до зарахування не пізніше 12:00 3 вересня 2020 року. Зарахування вступників за кошти фізичних або юридичних осіб відбудеться не пізніше 12:00 годин 5 вересня 2020 року.

Будьте уважні й не втратьте нагоду здобути освітньо-професійний ступень «фаховий молодший бакалавр», ставши здобувачем вищої освіти вже цього року!  

 

Опублікований: 19-08-2020
Читайте також:
Наукові семінари – відповіді на питання й можливість подискутувати

Фахівчині Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ – голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін, к.і.н. Ірина Каранда та викладачка, к.і.н. Оксана Шеремета взяли участь у науковому онлайн-семінарі «В’ячеслав Липинський і Дмитро Дорошенко: історики українського державотворення», присвяченому 140-річчю від ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові семінари – відповіді на питання й можливість подискутувати 27 квітня 2022

Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) активно впроваджує нові форми спілкування з майбутніми вступниками. Цього разу ініціативу проявили викладачі кафедри фізики Володимир Носенко та Володимир Вишняк, які, активно налагоджуючи співпрацю зі школами та користуючись власним професійним досвідом, провели перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові підходи до профорієнтації факультету біотехнології та екологічного контролю 07 грудня 2021

Останній рубіж магістрів-біотехнологів

26 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології продовжили захищати кваліфікаційні магістерські роботи студенти денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізаціями «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика». Екзаменаційна комісія засідала у дві з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж магістрів-біотехнологів 28 лютого 2018

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі, що відзначили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри Анатолій Куц, професор Віталій Прибильський,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «Магістр» присвоєно випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 лютого 2023