Н У Х Т

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

09 червня 2020

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

«Сонячна Затока, берег моря і можливість не тільки відстояти честь кафедри, а ще й відпочити. Це ж так круто, дівчата…», – згодилися між собою учасниці гуртка «Biotech», магістрантка Наталія Клименко та аспірантки Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька, які підготували та відправили ще на початку березня роботу «Альтернативне перероблення відпрацьованої соняшникової олії в комплексний бактеріальний препарат для рослинництва» для участі у V-му Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні».

Організатором конкурсу став факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій Національного авіаційного університету. Проте, не зважаючи на те, що це – один із київських вишів, нагородження учасників мало відбутися на березі моря, у мальовничій Затоці.

Однак, у зв’язку з нинішньої ситуацією, 5 червня відбулася онлайн-зустріч і підведення підсумків конкурсу. Варто зазначити, що усі учасники презентували сильні роботи, спрямовані на вирішення вже наявних екологічних проблем, покращення екологічної ситуації в Україні та на раціональне природокористування. Але що таїти, наші біотехівці – кращі серед найкращих. За свою роботу, дівчата були нагороджені Дипломом ІІІ ступеня та за підтримки спонсорів конкурсу цінними призами, які невдовзі (разом із дипломом) будуть доставлені переможцям.

Кажуть, що знання без їх практичного застосування не мають цінності. І це дійсно так. Тому наші молоді науковці вдячні організаторам конкурсу за можливість поділитися своїми напрацюваннями та ідеями з колегами.

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця»

Карантин зупинив багато сфер людської діяльності, але не фармацевтичні виробництва та студентів-магістрантів 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, які весь період літніх канікул чекали початку їхньої переддипломної практики на них. Тож уже 1 вересня магістранти Сергій Вискірко, Микита Іванов та Віталій Гриненко вирушили на очіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця» 12 жовтня 2020

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти…

Студенти-управлінці персоналом як майбутні консультанти з питань самозайнятості та організації власної справи отримали свіжу порцію підприємницьких лайфхаків у проекті StartUP Club, створеному Інститутом податкових реформ, Фундацією креативних індустрій та Європейською молодіжною лігою. П’ять успішних підприємців поділились власними історіями успі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти… 06 лютого 2018