Н У Х Т

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

17 вересня 2021

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисциплін Ольга Пушка і Олена Шидловській постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології.

Тож у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел’є» і «Ресторанна справа» відбулися виїзні лабораторні заняття здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в закладах ресторанного господарства «Стумарі» і «Život A Pivo». Здобувачів гостинно зустріла та провела екскурсію керуюча закладами, пані Ірина.

На наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи очікувало знайомство з особливостями організації роботи усіх структурних підрозділів закладів із сучасним устаткуванням, а також майстер-клас із приготування хачапурі, хінкалі та кави.

Здобувачі вищої освіти побували по іншу сторону барної стійки, де побачили усі тонкощі роботи бартендерів. Професійний бармен показав посуд та інвентар, розказав про асортимент бару, специфіку роботи, поділився секретами успішної роботи закладу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел і керуючій закладами «Стумарі» і «Život A Pivo» Ірині Магалецькій за можливість провести лабораторні заняття в умовах сучасних ресторанних підприємств.

Виїзні заняття сприяють закріпленню теоретичних знань і набуттю практичних навиків здобувачами вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». 

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

26-27 березня 2019 року в університеті працюватиме традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід  відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрової галузі України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету 14 січня 2019

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії

Продовжується довготривале закордонне стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті (Японія). Наша викладачка долучилася до інтернаціонального семінару «The Russo-Ukrainian War: The Return of History», присвяченого дослідженню історичних подій минулого України в контексті ідентифікації укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії 07 липня 2023

Блискучий захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування»

12 грудня естафету успішних захистів дисертаційних досліджень на здобуття ступеня «Доктор філософії» підхопили здобувачі інженерно-технічних спеціальностей. Цього дня дисертацію «Структурно-параметричний синтез функціонально-мехатронних модулів робототехнічних комплексів формування транспортних пакетів із харчовими продуктами» у галузі знань 13 «Ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» 13 грудня 2023

Продовжуємо навчання!

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки продовжує цикл відкритих вебінарів-лекцій у рамках освітнього процесу. Для здобувачів освіти другого курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого відбулася відкрита лекція з дисципліни «Основи міцності матеріалів» за темою «Опір матеріалів дії повторно-змінних навантажен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо навчання! 04 травня 2022