Н У Х Т

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

17 вересня 2021

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисциплін Ольга Пушка і Олена Шидловській постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології.

Тож у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел’є» і «Ресторанна справа» відбулися виїзні лабораторні заняття здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в закладах ресторанного господарства «Стумарі» і «Život A Pivo». Здобувачів гостинно зустріла та провела екскурсію керуюча закладами, пані Ірина.

На наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи очікувало знайомство з особливостями організації роботи усіх структурних підрозділів закладів із сучасним устаткуванням, а також майстер-клас із приготування хачапурі, хінкалі та кави.

Здобувачі вищої освіти побували по іншу сторону барної стійки, де побачили усі тонкощі роботи бартендерів. Професійний бармен показав посуд та інвентар, розказав про асортимент бару, специфіку роботи, поділився секретами успішної роботи закладу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел і керуючій закладами «Стумарі» і «Život A Pivo» Ірині Магалецькій за можливість провести лабораторні заняття в умовах сучасних ресторанних підприємств.

Виїзні заняття сприяють закріпленню теоретичних знань і набуттю практичних навиків здобувачами вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». 

Опублікований: 17-09-2021
Читайте також:
Знайомство з майбутніми роботодавцями

Професійність. Прозорість. Інноваційність. Так охарактеризували компанію «Склоресурс», яка займається переробленням скла для фасадів та інтер’єрів з 2006 року, здобувачі освіти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. По-перше, вони були вражені сучасним обладнанням і професійністю працівників підприємства. По-друге, масштаба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з майбутніми роботодавцями 04 серпня 2021

Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Два останні роки навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійснений ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання 10 січня 2018

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів

Днями портал ЄвроОсвіта в рамках підготовки до складання рейтингу ТОП-200 закладів вищої освіти 2024 року оприлюднив інформацію щодо кількості патентів на винаходи та корисні моделі, отриманих ЗВО України за підсумками 2023 року. У рейтинговій таблиці наш університет займає четверту позицію з 50 отриманими авторськими документами, з них 14 – патен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-5 за кількістю патентів 22 січня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі. Доцентка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів 11 грудня 2024