Н У Х Т

Важливі принципи виробництва органічних харчових продуктів: гостьова лекція для магістрантів

13 грудня 2023

Важливі принципи виробництва органічних харчових продуктів: гостьова лекція для магістрантів

12 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція на тему «Вимоги згідно з Законом України: «Виробництво органічних харчових продуктів та кормів. Обіг органічних харчових продуктів». Лекцію прочитала провідна спеціалістка із сертифікації ТОВ «Органік Стандарт» Віра Пасацька. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології органічних харчових продуктів» і «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів.

Віра Пасацька акцентувала увагу на важливих принципах виробництва органічних харчових продуктів, їх зберігання та простежуваності на всіх етапах виробництва та реалізації. Зупинилася на важливості заповнення галузевого опису оператора, ознайомила з особливостями маркування органічної продукції за українським законодавством.

Матеріал, представлений лекторкою, викликав інтерес як здобувачів, так і викладачів кафедри. Присутні мали змогу поставити запитання, на які лекторка надала ґрунтовні відповіді.

Колектив кафедри вдячний Вірі Пасацькій за насичену, змістовну лекцію та сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 13-12-2023
Читайте також:
Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США

У цей непростий для українців час студенти та викладачі продовжують свій саморозвиток, обмінюються новою, цікавою інформацією, удосконалюють іноземну мову для побудови найкращого майбутнього для нашої України. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Стюартом Сна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль іноземної мови в сучасному світі на засіданні Speaking club з гостем зі США 18 листопада 2022

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка

Гостьових лекцій багато не буває, особливо на актуальні теми та з чудовими і компетентними спікерами. Щойно завершилася зустріч на тему «Європейські підходи до оподаткування та податкова культура країн ЄС» із к.е.н., доценткою кафедри адміністрування податків Державного податкового університету Тетяною Тучак. Лекція відбулася в рамках виконання Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка 31 березня 2025

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ мають можливість отримувати не тільки теоретичні знання на заняттях, але й набувати практичні навички з обраної професії на різних підприємствах України. Так, 2 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв 03 жовтня 2019

Цікаві лекторії від успішних випускників кафедри готельно-ресторанної справи

До освітнього онлайн-простору кафедри готельно-ресторанної справи завітала успішна випускниця – менеджерка з продажів та маркетингу мережі готелей «Radisson Blu», магістерка з готельно-ресторанної справи Дарія Копистира. Гостьовий лекторій відбувся в межах навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для здобувачів-бакалаврів четвертого ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві лекторії від успішних випускників кафедри готельно-ресторанної справи 12 лютого 2025