Н У Х Т

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

19 квітня 2023

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбувся традиційний тематичний захід «Випікаємо паски. Сімейні традиції та рецепти», у якому взяли участь студенти груп ТІ-1-4, ТІ-1-5, ТІ-2-6, ТХ-3-5, ТХ-3-6, ТХ-3-14ск, а також наставниці академічних груп і викладачі кафедри.

У кожній родині склалися певні традиції випікання та прикрашання пасок, а рецепти передаються із покоління в покоління. Студенти підготували презентації, в яких виклали рецептури та покрокові інструкції виготовлення святкових виробів.

У презентаціях також були представлені і сучасні великодні вироби – крафіни. А ще здобувачі освіти спробували приготувати зефірну паску.

Презентації можна переглянути за посиланням

Опублікований: 19-04-2023
Читайте також:
Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців

На п’ятому засіданні клубу «Сучасна індустрія <-> НУХТ», темою якого були онтології моделі інформаційних систем підприємства, аспірант першого року навчання кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Максим Романов презентував свої теоретичні дослідження та практичні результати у напрямку розроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців 08 липня 2024

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»

Наші талановиті здобувачі освіти щорічно беруть участь і виборюють перемоги у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цього року до участі у секції «Харчова наука і техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024» 18 березня 2024

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut»

До нашого університету завітали представники міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut». Ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко розповів історію становлення та про місце Національного університету харчових технологій, як потужного навчально-наукового комплексу, в системі національної освіти, колектив яког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut» 06 березня 2025

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку? Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента 25 вересня 2023