Н У Х Т

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

19 квітня 2023

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбувся традиційний тематичний захід «Випікаємо паски. Сімейні традиції та рецепти», у якому взяли участь студенти груп ТІ-1-4, ТІ-1-5, ТІ-2-6, ТХ-3-5, ТХ-3-6, ТХ-3-14ск, а також наставниці академічних груп і викладачі кафедри.

У кожній родині склалися певні традиції випікання та прикрашання пасок, а рецепти передаються із покоління в покоління. Студенти підготували презентації, в яких виклали рецептури та покрокові інструкції виготовлення святкових виробів.

У презентаціях також були представлені і сучасні великодні вироби – крафіни. А ще здобувачі освіти спробували приготувати зефірну паску.

Презентації можна переглянути за посиланням

Опублікований: 19-04-2023
Читайте також:
Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 листопада 2019

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог

Студенти кафедри маркетингу – творча, активна та креативна молодь, що завжди тримає руку на пульсі сучасних подій. Нещодавно у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Одне із призових місць здобула студентка кафедри маркетингу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти товарознавці – на шляху до нових перемог 31 березня 2018

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки

14 грудня 2019 року відбулися загальні збори колективу науково-технічної бібліотеки університету. Директор Наталія Левченко розпочала роботу з оголошення порядку денного та окреслила загальні питання діяльності бібліотеки у 2019 році. Завідувачі відділів представили ґрунтовні доповіді-презентації «Підсумки роботи відділів бібліотеки у 2019 році. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки року, що минає, підвели фахівці науково-технічної бібліотеки 16 грудня 2019

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022