Н У Х Т

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

19 квітня 2023

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбувся традиційний тематичний захід «Випікаємо паски. Сімейні традиції та рецепти», у якому взяли участь студенти груп ТІ-1-4, ТІ-1-5, ТІ-2-6, ТХ-3-5, ТХ-3-6, ТХ-3-14ск, а також наставниці академічних груп і викладачі кафедри.

У кожній родині склалися певні традиції випікання та прикрашання пасок, а рецепти передаються із покоління в покоління. Студенти підготували презентації, в яких виклали рецептури та покрокові інструкції виготовлення святкових виробів.

У презентаціях також були представлені і сучасні великодні вироби – крафіни. А ще здобувачі освіти спробували приготувати зефірну паску.

Презентації можна переглянути за посиланням

Опублікований: 19-04-2023
Читайте також:
МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік

Міністерство освіти і науки України запрошує всіх охочих долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік – робота над ними вже починається в Міністерстві. Відповідний лист, зокрема, був надісланий 6 серпня 2018 року в усі заклади вищої освіти України. Йдеться про розроблення проектів Умов прийому до закладів вищої освіти України в 2019 році та У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік 07 серпня 2018

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі 22 лютого 2022

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Методики ефективної підготовки студентів до мовних іспитів опанувала наша викладачка

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко долучилася до освітнього вебінару для вчителів англійської мови «Розвиток навичок самооцінювання студентів у процесі підготовки до CAE». C1 Advanced (CAE) – іспит, який підтверджує рівень володіння англійською мовою C1 або Advanced за шкалою CEFR (Загальноє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики ефективної підготовки студентів до мовних іспитів опанувала наша викладачка 27 червня 2022