Н У Х Т

Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили

05 листопада 2020

Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили

Як правильно комунікувати з незнайомими людьми? Як знайти спільну мову? Як впоратися з труднощами у спілкуванні?....

Ці та багато інших питань постають перед першокурсниками-біотехнологами, яким довелося у цьому навчальному році починати своє навчання у дистанційному форматі, через інформаційний простір комунікувати з викладачами і своїми одногрупниками. Не зважаючи на те, що сучасну молодь вважають «цифровим поколінням», у них є проблеми інформаційної перевантаженості, Інтернет-залежності, незахищеності особистого простору тощо. І надзвичайно важливим для першокурсників є вміння вибудовувати сценарії комунікації зі своїми одногрупниками, створювати комфортне середовище навчання, ламати бар’єри у стосунках представників різних поколінь. Тому питання розвитку комунікативної культури студентів у нових умовах були порушені бізнес-тренером LLC TRIGLAV INTERNATIONAL (стратегічний партнер Корпорації ARTERIUM) Євгенієм Куджояном на майстер-класі «Вчимося комунікувати».

Першокурсникам, які прослухали майстер-клас у рамках дисципліни «Вступ до фаху», дуже сподобалися і тема, і спікер, і атмосфера заходу. Вони активно спілкувалися, задавали питання і, навіть, доповнювали фахівця.

Тепер вони знають, як правильно комунікувати з незнайомими людьми і друзями, як подолати труднощі у спілкуванні та правильно донести свою думку до співрозмовника, як впоратися з емоційним навантаженням, знайти тему для спілкування і збираються застосовувати рекомендації спікера на практиці.

Здобувачі вдячні Євгенію Куджояну за такий неймовірний досвід і викладачам кафедри біотехнології і мікробіології за організацію подібних заходів, що мотивують і дають змогу самовдосконалюватися.

 

Опублікований: 05-11-2020
Читайте також:
Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018

Відповідно до світових стандартів

Фонд навчальної літератури поповнився підручником «Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв». Автори підручника – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і старший викладач цієї ж кафедри Юрій Доломакін та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до світових стандартів 29 січня 2018

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці

28 квітня Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Зупинимо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя». Завдання роботодавця – створити безпечні умови праці на робочих місцях. Атака нового коронавірусу – випробування не лише людського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці 28 квітня 2020